Hrana
1238 prikaza

Čaša zobenog mlijeka za zdravlje

Oatly
Kliničke studije su pokazale kako već konzumiranje samo jedne čaše Oatly zobenog mlijeka dnevno pokriva gotovo trećinu dnevnih potreba za vrijednim balastnim tvarima. Zobeno mlijeko, uz rižino i sojino, ubraja se ne samo u najomiljenije već i u najuravnoteženije alternative kravljem mlijeku

Oatly proizvodi ne sadrže kolesterol, laktozu, mliječne i sojine bjelančevine i potpuno su biljnog podrijetla. Najpogodniji su za brzi doručak, za međuobrok ili u okviru dijetalne prehrane.

Odličan za zdrav doručak ili u jutarnjoj kavi

Oatly zobeni napitak spravljen je od zobi, repičinog ulja, kalcija i vitamina bez ikakvih dodataka drugih žitarica. Osim što je odličan za zdravi doručak u kombinaciji sa žitaricama, možeš ga upotrebljavati i u jutarnjoj kavi, za pripremu pire krumpira, razne umake, palačinke, juhe i pite.

Pri odabiru sirovina Šveđani su vrlo rigorozni, upotrebljavaju samo genetski nemodificiranu zob s ekoloških imanja iz regije. Osim toga, strogo se kontrolira čistoća zobi koja ne smije imati primjese pšenice, ječma i raži.

Oatly proizvodi prisutni su u Hrvatskoj već 15 godina, a svake godine imaju sve veći broj poklonika, koji prepoznaju vrhunsku kvalitetu ovog zdravog napitka od organske zobi te sve benefite za zdravlje. Naime, samo 1 čaša Oatly napitka zadovoljava čak 1/3 dnevnih potreba za balastnim tvarima, što je vrlo važno za probavu. Isto tako zob zbog visokog sadržaja beta glukana djeluje vrlo povoljno na smanjenje kolesterola.

Oatly proizvodi od zobi od sada se nalaze u novim, atraktivnim pakiranjima, a pronaći ih možeš u bio&bio trgovinama, trgovinama zdrave hrane i bolje opremljenim supermarketima.

Tri najbolja komentara koja smo nagradili s Oatly poklon paketom zobenog mlijeka i vrhnja za kuhanje od zobi, osvojili su čitatelji koji se kriju iza korisničkih imena: georgina, fawlty i pralinca. Dobitnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Komentari 62 Pogledaj sve komentare
 • Default avatar - Ivana Brnada Grgić
  Moreska Srijeda, 04.04.2012. u 12:52

  Zato što mi je sutra rođendan, a mom dvogodišnjem sinu u ponedjeljak. Bila bi to nova pošiljka iz svemira našeg omiljnog "napitka za astronaute" (Oatlly&zelena magma) i divan dar.

 • Avatar Andrea Čretni
  zelenooka_22 Srijeda, 04.04.2012. u 11:56

  Proizvodi od zobi našu prehranu upotpunjuju, time važno mjesto u našem jelovniku zaslužuju. Mlijeko svakodnevno na svom jelovniku preferiram, a I ostale ukućane u najboljoj namjeri na to motiviram. Za zdravlje cijelog organizma Oatly se brine, zahvaljujući njemu svaki imunitet je pun siline. Mlijeko od zobi najbolje štiti našu probavu, te otklanja svaku lošu pojavu. Oatly poklon paket bi svakako dobro došao, imunitet bi mi se ponovno u trenu poboljšao.

 • Avatar izabela bravić
  fawlty Srijeda, 04.04.2012. u 01:33

  pusti priče uzmi oatly zobaj zdravo zob ti godi neće samo konje vrane zob da prene iz banane nije samo za vegane pusti priče nisu konji a ni bijeli labudovi čitatelji zdrave krave u zobi će da se dave

Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.