Ljepota i relax Prirodno lijepa 05. srpnja 2016.

Svježe jagode mogu izbijeliti tvoje zube

Bijeli_Zubi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Izbjeljivanje zubiju je postupak kojeg se svi najčešće sjetimo u ljeto kada naša koža postane preplanula. Kako za izbjeljivanje zubiju kod stomatologa, treba naći vrijeme i odvojiti novac, otkrivamo ti prirodne načine izbjeljivanja.

Limun

Sok od limuna pomiješaj sa sodom bikarbonom i malo soli. Ovom smjesom četkaj zube jednom mjesečno.
 

Jagode

 
Jedan su od najučinkovitijih prirodnih sredstava za izbjeljivanje zuba. Svježom jagodom masiraj zube nekoliko minuta, te isperi usta. Također, od izgnječenih jagoda i sode bikarbone možeš napraviti pastu u koju ćeš umočiti četkicu, te istrljati zube. Ostavi da djeluje nekoliko minuta, a potom isperi usta.
 

Limeta i sol

 
Savršen par za tekilu, a koji će ti pomoći da izbijeliš zube na prirodan način. Pomiješaj sok od limete i sol, umoči četkicu i dobro istrljaj zube. Ova je smjesa mnogo nježnija od one s limunom, samo je važno da nakon trljanja zubiju usta dobro ispereš vodom.
 
Svakako se prije obavljanja ovakvog postupka, posavjetuj sa svojim stomatologom, a ako imaš osjetljivu ili oštećenu caklinu, izbjegavaj sve postupke izbjeljivanja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.