Ljepota i relax Prirodno lijepa 29. listopada 2017.

Nove linije prirodne kozmetike štite mladu kožu i ispod slojeva šminke

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Alverde kozmetika ove godine obogaćena je novim make-up proizvodima. Linija alverde Pure Beauty izborom bb krema, korektora i pudera njeguje mladu kožu dok je alverde Professional s vitamiom E za zaštićenu kožu i ispod slojeva šminke.

Duga povijest prirodne kozmetike

dm-ova marka alverde utemeljena je 1989. kao prva njemačka trgovačka marka prirodne kozmetike. Sa svega desetak proizvoda koji su krajem osamdesetih kreirani u suradnji s prirodom, marka alverde narasla je na više od 500 proizvoda koji ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja, sintetičke mirise, bojila i konzervanse. U svakom dijelu proizvodnje alverde kozmetike razmatra se utjecaj na okoliš.

Pri dizajnu i proizvodnji ambalaže pazi se na štednju resursa i mogućnost njihove ponovne iskoristivosti, a oznake na ambalaži otisnute su ekološkim bojama koje ne sadrže mineralna ulja.

 | Author: PR Foto: PR

Hibiskus - cvijet besmrtnosti

Broj i raznolikost proizvoda marke alverde odražava bogatstvo prirode i sve ono što nam ona nudi. Aloe vera, nar, kadulja, sljez, marelica... sve ćete ih pronaći u barem jednom alverde proizvodu. alverde sažima ono najbolje iz prirode poput hibiskusa kojeg u Maleziji i Koreji smatraju cvijetom besmrtnosti jer je poznat po svom anti-ageing učinku.

 | Author: PR Foto: PR

alverde kozmetika ove godine obogaćena je novim make-up proizvodima. Linija alverde Pure Beauty izborom bb krema, korektora i pudera osigurat će mladoj koži prirodnu njegu, dok alverde Professional s vitamiom E kombinira prirodne sastojke poput ulja jojobe kako bi i pod šminkom vaša koža bila njegovana.

 | Author: PR Foto: PR

Pokloni već u studenom!

Studeni je prava prilika da otkrijete proizvode novih linija alverde marke ili da obnovite zalihu klasika poput alverde balzama za usne od nevena. Naime, dm vam u zamjenu za 50 active beauty bodova osigurava popust od 20% pri kupnji prirodne kozmetike, a za prirodnu kupovinu iznad 100 kuna na poklon ćete dobiti i eko torbu za kupovinu.

 | Author: PR Foto: PR

Za (još) više informacija posjetite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.