Psiha i seks 25. kolovoza 2023.

8 pravila ljubavi - Kako je pronaći, zadržati i pustiti

Foto: Planetopija
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Koristeći se drevnom mudrošću i najnovijom znanošću, autor bestselera New York Timesa „Razmišljaj kao redovnik“ nudi relevantan vodič za svaku fazu romanse.

Većinu nas nitko ne uči kako voljeti pa vještine i znanja potrebne za dobru vezu crpimo tek iz romantičnih filmova i popularne kulture. Umjesto da o ljubavi govori kao o eteričnom konceptu ili zbirci klišeja, Jay Shetty nudi konkretne korake koji će nam pomoći da razvijemo potrebne vještine kako bismo prakticirali i njegovali ljubav bolje nego ikad dosad. On s nama dijeli uvide o tome kako pobijediti ili izgubiti zajedno, kako definirati ljubav i zašto se prekid ne događa odjednom. Nadahnut vedskom mudrošću i suvremenom znanošću, objašnjava cijeli proces veze; od prvih spojeva preko zajedničkog suživota pa sve do prekida i novog početka te nam pokazuje kako izbjeći lažna obećanja i neispunjavajuće partnere.

Uz pomoć Shettyjevih osam pravila, možemo voljeti sebe, svog partnera i svijet bolje nego što smo ikada mogli zamisliti. "Jay Shetty vodi čitatelja zamršenim putevima ljubavi – na prekrasan se način dotičući nesavršenosti naših izbora i izazova.“ Esther Perel.

Možda te zanima... Nezasitna molekula - Kako samo jedan kemijski spoj u mozgu potiče ljubav, seks i kreativnost Zdravlje

JAY SHETTY je autor, nagrađivani govornik, voditelj podcasta i bivši redovnik koji svaki dan pomaže ljudima da vježbaju i umire svoj um i pronađu svoju svrhu. Godine 2017. časopis Forbes ga je uvrstio na popis 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina za velik utjecaj u medijima. Njegovi viralni videozapisi pregledani su više od 10 milijardi puta te ima više od 50 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Godine 2019. osmislio je On Purpose, danas najslušaniji podcast u svijetu u kategoriji Zdravlje i wellness. Njegovu online školu pohađalo je više od dva milijuna ljudi, a njegova zajednica Genius Coaching nudi tjedne programe o principima i praksama na području zdravlja i wellnesa tisućama članova u više od 100 zemalja. Njegova je misija dijeliti mudrost svijeta na pristupačan, relevantan i praktičan način. U izdanju Planetopije objavljena je i njegova knjiga Razmišljaj kao redovnik.

Možda te zanima... Zašto žene vole serije o masovnim ubojicama? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.