Psiha i seks Seks i veze 17. siječnja 2018.

Ljubavni algoritam: Tri ključna pitanja otkrivaju kompatibilnost s partnerom

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnogi se pitaju koja je tajna dugotrajne ljubavi, ali nova studija možda daje odgovor na pitanje. Zapravo, otkriva tri ključna pitanja koja treba postaviti potencijalnom partneru.

Uz uzajamno povjerenje, odanost i ljubav, harvardski matematičari otkrili su tri ključna pitanja koja određuje ima li par potencijal. To su sljedeća pitanja:

  • Voliš li horor filmove?
  • Jesi li ikada putovao sam u inozemstvo?
  • Bi li ostavio sve i otišao živjeti na brod?
Možda te zanima... Muškarci otkrivaju zašto više ne žele seks sa svojim partnericama Psiha i seks Možda te zanima... 9 anatomskih tipova muških i ženskih spolnih organa i njihova kompatibilnost Psiha i seks

Četiri stručnjaka koja su došla do tri ključna pitanja napravila su stranicu Ok Cupid, najveću i najuspješniju stranicu za upoznavanje ljudi na svijetu. Oni definitivno imaju neophodno znanje, jer kao matematičari s Harvarda, bili su željni napraviti “algoritam kompatibilnosti” zasnovan na istraživanju.


A navedena tri pitanja ključna su za određivanje kompatibilnosti. Ako nađeš nekoga tko je na ova pitanja odgovorio identično kao ti, vas dvoje bi ste se mogli savršeno složiti.

Devet čestih zabluda u ljubavnim vezama

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.