Psiha i seks Moje emocije
697 prikaza

Autor "Razgovora s Bogom", Neale Donald Walsch dolazi u Zagreb

Millenium promocija
1/1
Zagrebačka publika ovoga će proljeća imati jedinstvenu i neponovljivu priliku poslušati niz predavanja jednog od najčitanijih američkih autora duhovne književnosti na svijetu Nealea Donalda Walscha, koji u Zagrebu gostuje gotovo cijeli tjedan.

U sklopu svojega posjeta, u nedjelju, 25. ožujka, u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će također cjelodnevni seminar na temu „Promijenite svoje emocije prije nego one promijene vas“. Seminarom će na jednostavan i primjenjiv način educirati prisutne kako i u materijalnom svijetu živjeti duhovne, ispunjene i sretne živote, a tom će prigodom predstaviti hrvatsko izdanje svoje popularne knjige „When everything changes, change everything“.

Ovaj autor čije riječi snažno utječu na pojedince diljem svijeta publici će nizom edukativnih večernjih predavanja i cjelodnevnim seminarom pomoći da ovladaju svojim emocijama, odnosno naučiti ih kako koristiti iskustvo svojih emocija kao namjeru, a ne reakciju. Zbog velikog interesa za predavanjima, Neale Donald Walschu Zagrebu gostuje gotovo cijeli tjedan, od 22. do 28. ožujka, pružajući tako zainteresiranoj publici jedinstvenu priliku da svladaju metode koje će im zauvijek promijeniti živote.

„Mnogi ljudi misle da nas emocije preplavljuju same po sebi, ali istina je da smo svi namjerno odabrali svaku od njih. Ako osvijestimo namjeru koja se krije iza svake od emocija to će značiti veliki preokret u našem razumijevanju što su one i kako se pojavljuju. Ovim spoznajama promijenit će se perspektiva i iskustvo emocija iz reakcije u namjeru, što je izuzetno moćan proces koji svojim potencijalom može potpuno promijeniti život svakoj osobi. Stoga s nestrpljenjem iščekujem susret sa zagrebačkom publikom, lijepo ćemo se družiti i razmijeniti divnu energiju“, najavio je Neale Donald Walsch povodom svojeg nadolazećeg posjeta Zagrebu.

Zima_Zenau Sveukupan se život kreće u ciklusima, u svemiru ne postoji ravna linija Ne brini, cijela vječnost pripada tebi Psiha i seks

Neale Donald Walsch autor je čak 33 knjige o duhovnosti i njezinoj primjeni u svakodnevnom životu ljudi, a sedam ih se našlo na popisu bestselera New York Timesa. Ipak, najpoznatiji je po seriji knjiga „Razgovori s Bogom“, prevedenoj na čak 37 jezika i prodanoj u milijunskoj nakladi diljem svijeta. Knjige su nastale na temelju odgovora nadahnutih Bogom na pisama koje mu je Walsch uputio zahtijevajući odgovore o svojem nesretnom životu. Inspiriran serijom njegovih knjiga i životom 2006. godine snimljen je i film „Conversations with God“.

Ulaznice za cjelodnevni seminar i večernja predavanja podijeljene su u kategorije Standard, Platinum te VIP, a možete ih kupiti putem sustava eventim.hr i ulaznice.hr.

Više informacija o seminaru možete pronaći na internetskoj stranici alternativainformacije.com/walsch/

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.