Psiha i seks 22. travnja 2024.

Horoskop za razdoblje bika za svih 12 zanakova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona bika traje od 19. travnja do 20. svibnja, a nakon kaotične sezone ovna, donosi mir i stabilnost.

U sezoni bika, fokusirajte se na jednu stvar koju možete poboljšati, bilo da su to novi projekti, odnosi ili posao. Ovo je idealno vrijeme da hobi pretvorite u biznis ili neki odnos u nešto ozbiljnije. Budući da je bik povezan s poslom, napredovat ćete u svojoj karijeri. No, bik je poznat i po svojoj tvrdoglavosti, pa bi ova osobina mogla biti naglašena i kod vašeg horoskopskog znaka. Ipak, važno je da budete strpljivi s drugima, a ako uspostavite dobru komunikaciju i saslušate druge, možda ćete otkriti da se ne razlikujete toliko koliko mislite. 

Osim posla, važno je da u ovoj sezoni uživate i počastite se s nečime što ste već dugo željeli. No, nemojte pretjerivati jer biste mogli izgubiti puno vremena i novaca. Evo što sezona bika donosi za vaš horoskopski znak. 

Možda te zanima... Horoskop za travanj za sve znakove Psiha i seks

Ovan

Ove sezona bika morate razmisliti što vam je najbitnije i usredotočite se na to, bilo da je riječ o poslu ili posebnoj osobi u vašem životu. Imate priliku dodatno raditi i zaraditi, ali budite oprezni, jer bi više novaca moglo pojačati vašu želju za trošenjem. 

Bik

Trenutno se sve vrti oko vas i vaša sezona predstavlja novi početak za vas. Što želite od života? Tko želite biti? S kakvim se ljudima želite povezati? Postavite svoje ciljeve i krenite u akciju. Sve što sada započnete, dugoročno će vam se isplatiti.

Blizanci

Vrijeme je da napravite mjesta u svom životu za sve novosti i uzbuđenja. Bivše ljubavi, prošli poslovi i stari interesi sada postaju sve relevantniji, a postavlja se pitanje želite li ih vratiti u svoj život ili ih zauvijek izbaciti. Birajte mudro.

Rak

Sezona bika jedno je od najdruštvenijih doba godine za vas. Novi prijatelji su iza svakog ugla, lakše se povezujete s ljudima, a osjećate se još društvenije. Tijekom sljedećeg mjeseca, mogli biste upoznati nove prijatelje. Otkriti ćete da neki od vaših prijatelja nisu tako dobri i da je vrijeme da ih se riješite. Ako to učinite, naći ćete nove, bolje prijatelja i prije nego što mislite. 

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova s vrlo visokim očekivanjima Psiha i seks

Lav

Tako ste blizu ostvarenju svog cilja, a sezona bika će vam pomoći da dovršite projekt na kojem radite, posebno kada je u pitanju vaša karijera. Sve su oči uprte u vas, stoga dajte sve od sebe. Što budete bolji, to će vas više ljudi primijetiti i bolje ćete biti nagrađeni. Možda ćete dobiti povišicu ili unapređenje. 

Djevica

Sljedećih nekoliko tjedana bacite se na istraživanje. Bilo da je to u obliku putovanja ili tečaja, pa čak i gledanje dokumentaraca, ovo je vrijeme za učenje i rast. Također se povezujete s ljudima različitih kultura. Budite otvorenog uma, pokažite svima da ste željni učenja i povezivanja, i ovu ćete sezonu završiti kao bolja osoba. Vjerojatno ćete u međuvremenu steći i sjajne prijatelje.

Vaga

Shvatit ćete da jednostavno nemate kontrolu nad svime u životu, te da vanjski čimbenici, a ne samo vaši postupci, mogu utjecati na vašu karijeru, odnose ili financije. Iako su te promjene nužne, fokusirajte se na stvari koje možete kontrolirati. To bi moglo značiti da ćete štedjeti, pa čak i samo nekoliko eura dnevno, kako biste poboljšali svoju financijsku situaciju. Ili bi to moglo značiti da ćete više raditi na vama važnoj vezi ili da ćete biti produktivniji na poslu. Ako previše trošite, u lošoj ste vezi ili niste zadovoljni sa svojim poslom, vrijeme je za promjenu.

Škorpion

Prije svega, ovo nije vrijeme da budete sami ili sami obavljate bilo kakav posao. Duženje s partnerom, prijateljima ili obitelji uvijek može pomoć. Lakše ćete surađivati s drugima jer sezona bika naglašava vaše odnose. Iskoristite te prednosti i možda bi se nasumičan spoj mogao pretvoriti u vezu ili prijatelj u najboljeg prijatelja. 

Možda te zanima... 3 najnestabilnija horoskopska znaka Psiha i seks

Strijelac

Trenutno samo radite, a malo se zabavljate. Vaš popis obaveza svakim danom sve više raste, posao vas opterećuje i vaš je dom neuredan, ali se jednostavno morate nositi s time. Život ne postaje teži bez razloga, već je samo odraz vašeg svakodnevnog ponašanja. Pospremite, organizirajte se i budite odgovorniji i produktivniji. Zdrave navike koje sada usvojite dugoročno će ostati. 

Jarac

Sezona bika jedno je od najboljih doba godine za vaš znak. Sjajno je vrijeme za druženje s prijateljima, izlaske i provođenje vremena s partnerom. Ali još je bolje vrijeme da se aktivirate, budete kreativni i izrazite se. Imate toliko toga za ponuditi i svijet želi znati više o vama, ali ako se ne otvorite, neće to doživjeti. Iskoristite ovaj mjesec da spustite svoje zidove, prestanite brinuti i budite svoji. Nećete požaliti.

Vodenjak

Uspomene, susreti s ljudima iz prošlosti i usredotočenost na obitelj ove sezone bika izazvat će u vama puno emocija. Iskoristite ovo kao priliku da se osvrnete na svoje dosadašnje putovanje i cijenite koliko ste daleko stigli. Bit ćete više introvertni i htjet ćete ostati kod kuće, a sezona bika idealna je za odmor i opuštanje. 

Ribe

Očekuju vas važni razgovori i velike vijesti tijekom sezone bika. To može značiti unapređenje na poslu, sočni trač ili susret sa značajnom osobom, bilo u platonskom, romantičnom ili poslovnom smislu. Pojačat će se i vaša želja za povezivanje s drugima i učenje. Bilo da se radi o izletu, čitanju više knjiga ili odlasku na izložbu, sada ćete imati volje da to ostvarite. 

Možda te zanima... Svaki horoskopski znak ima idealnog kućnog ljubimca za sebe Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.