Psiha i seks Moje emocije
68447 prikaza

Dok se ne pojavi onaj koji će za tebe raditi ovih 5 stvari radije ostani sama

Guliver/Shutterstock
1/1
Nemoj stupati u vezu sve dok ne nađeš nekoga tko će napraviti sve da budeš sretna, tko će uzeti u obzir tvoje potrebe i osjećaje, i kome ćeš biti prioritet. Vrijedan je onaj koji će ovih pet stvari raditi za tebe i na koje bi trebala obratiti pozornost pri odabiru svog partnera:

Želi te predstaviti svima

Radije nemoj stupati u vezu dok ne nađeš onoga koji će te držati za ruku i poljubiti u javnosti i upoznati te sa svojim roditeljima prije nego što pomisli spavati s tobom. Onaj koji te uistinu cijeni i poštuje pričat će o tebi kao "najboljoj stvari koja mu se dogodila".

Neobavezan_Sex Brončana put uvećava privlačnost, osobito muškaraca u ženskim očima 14 pravila za neobavezni ljetni seks nakon kojeg ti neće ostati gorak okus ustima Psiha i seks

Ne želi te promijeniti

Budi sama sve dok se ne pojavi onaj koji te neće pokušati promijeniti, kojem ćeš se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećeš morati čekati dva sata i onaj koji će uvijek biti iskren.

 | Author: Guliver/Shutterstock Guliver/Shutterstock

Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećeš osjećati nesigurno i koja će te zaštititi vrijedna je tvoje pažnje. Važno je osjećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema "psiholoških igrica" zbog kojih nećeš biti sigurna u namjere te osobe.

Koža_1 problemi s kožom Spriječi i liječi: Problemi s kožom odraz su unutarnjeg nezadovoljstva Zdravlje

Osjećaj leptirića svugdje osim u tvom trbuhu

Budi s onom osobom koja će te "oboriti s nogu", ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati "osjećaj leptirića" svugdje osim u tvojem trbuhu. Također, važno je da se uz njega osjećaš najljepše čak i u tvom najgorem izdanju. 

privlačnost Ako gleda u ove dijelove tvog tijela, ne sviđaš mu se na "taj način" Psiha i seks

Prva si na listi prioriteta

Budi sama sve dok ne upoznaš nekoga bez koga nećeš moći zamisliti svoj život i ne troši svoje vrijeme na one koji ga ne zaslužuju. Netko tko je uistinu vrijedan tvoje pažnje učinit će sve kako bi bila prioritet i prva na njegovom "rasporedu".

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.