Psiha i seks 09. studenoga 2020.

Horoskop otkriva kakav će ti biti ljubavni život u studenom

Horoskop_2
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Horoskop za studeni 2020. za ljubav i seks je jedinstven i uzbudljiv, a zvijezde ovog mjeseca donose brojna iskušenja i promjene u tvoj ljubavni život.

Intimnost je bitna u svakoj romantičnoj vezi. Brojne su komponente koje trebaš uzeti u obzir kada u zvijezdama tražiš smjernice o ljubavi i seksu. Venera - planet ljubavi, ljepote, užitka, senzualnosti i zavođenja, ključni je igrač u tvom ljubavnom horoskopu, kao i njegova interakcija s Marsom, planetom želje, energije, seksa i strasti koja se odražava na dinamiku tvojih ljubavnih veza. Evo što te očekuje ovog mjeseca, prema Donni Page, profesionalnoj astrologinji koja piše za Women's Health.

Možda te zanima... 4 najsebičnija horoskopska znaka Psiha i seks


Ovan

Naporno ćeš raditi kako bi pokušala sagledati njegovu stranu stvari i to će ti pomoći da izbjegneš mnogo potencijalnih nesuglasica i svađa. Pokušaj se opustiti. Kada se Venera 21. useli u Škorpiona, to će potaknuti tvoju senzualnu energiju. Žudjet ćeš za dubokim vezama s partnerom, a ako ih ne ostvariš osjećat ćeš se pomalo hirovito. Pun Mjesec ističe priliku za komunikaciju, a to je izvrsna prilika za razgovor s partnerom o svemu što te muči.

Bik

Očito je da si u vezi s razlogom, ali čini li ti se da ta veza dodaje čar tvom životu? Upravo to pitanje zaokupljat će te ovog mjeseca. Definitivno ćeš osjećati i pritisak te želju za povlačenjem, posebno dok su Venera i Mars jedan nasuprot drugog. Pokušaj razmisliti ima li u tvojoj vezi mjesta za poboljšanje. U svakom slučaju, takve misli i pokušaji mogu učiniti veliku razliku u tvojoj vezi. Venera se 21. kreće nasuprot tvog znaka, a to je onda izvrsno vrijeme za povezivanje i seks, bilo s osobom s kojom si u dugoj i stabilnoj vezi ili s nekim potpuno novim

Blizanci

Ovog mjeseca izlasci i zabava bit će tvoja glavna preokupacija. Vrijeme je da se pomakneš iz svoje uobičajene rutine i začiniš svoj ljubavni život. Venera je u tvojoj kući za druženje do 21., upravo je to sjajno vrijeme za upoznavanje nekoga novog ili odlazak na neke neobične spojeve s partnerom. Ipak, ovog mjeseca ćeš imati i mnogo kućanskih poslova zajedno s partnerom, no i to možeš iskoristiti za dublje povezivanje. Znamo, čišćenje možda nije najzabavnija zajednička aktivnost, ali i to je život, zar ne?

Možda te zanima... Horoskop za studeni za sve znakove Psiha i seks

Rak

Veze mogu biti veoma lake, ponekad dosadne i monotone, ali ovaj mjesec željet ćeš nešto više. Mladi Mjesec pružit će ti ozbiljnu želju za postizanje dubokih veza u ljubavnom životu. Da, ne možeš uvijek imati intenzivnu vezu, no ubacivanje nekih novih “začina” u tvoj ljubavni i seksualni život učinit će da se ti i partner ponovno osjećate povezano. Samo upozorenje: možda ćeš se osjećati pomalo frustrirano sredinom mjeseca kad te partner ne pozove s njim na sve aktivnosti koje bude planirao. No, ukoliko te nešto smeta, slobodno mu otvoreno reci. 

Lav

Razgovor je presudan za svaku dobru vezu, stoga iskoristi ovaj mjesec za komunikaciju s partnerom. Iako ćeš stvoriti čvrste stavove i mišljenja o određenim stvarima, također ćeš biti veoma otvorena za različite nove ideje. Sunce se 21. useljava u Strijelca, tvojoj prirodnoj kući uživanja, što je izvrsno vrijeme za seksualno uživanje s partnerom. Ako si sama, prijatelji će ti pomoći u pronalaženju novog partnera. Na kraju mjesec, bit ćeš spremna samo zgrabiti svog partnera, ugodno se smjestiti i rashladiti!

Djevica

Postoje trenutci u tvojoj vezi kad samo plovite, ne radeći ništa pretjerano uzbudljivo. Mladi Mjesec potaknut će intenzivne vibracije u tvojim razmišljanjima i komunikaciji, nemoj se iznenaditi intenzivnom željom da samo otvoriš bocu vina i vodiš ozbiljne duboke razgovore sa svojim partnerom. Istodobno, Mars, planet akcije, nalazi se u dijelu karte povezane sa senzualnošću. Imat ćeš snažnu želju za otkrivanje novih stvari i puno prilika za upoznavanje nekog novog. 

Možda te zanima... Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je vaš? Psiha i seks

Vaga

Ovog ćeš mjeseca zasigurno osjetiti kako su Mars i Venera nasuprot jedan drugome. Često ćeš se pitati kompromitiraš li se previše u svakoj vezi? Ako si slobodna, ovog ćeš mjeseca upoznati nekoga novog i zanimljivog. Samo malo upozorenje: Možda će biti asertivniji od tvog uobičajenog tipa oosbe. Otprilike sredinom mjeseca dobit ćeš nadimak “samopouzdana” u krevetu. Potpuno ćeš osvijestiti svoju moć zavođenja i to ćeš koristiti u svakoj prilici.

Škorpion

Pred tobom je intenzivan mjesec. Venera je u dijelu tvog grafikona koji predstavlja skrivenu ljubav. Netko je bacio oko na tebe? Kad Sunce uđe u Strijelca 21. pobudit će neke ozbiljne fantazije i vibracije u tebi. Primi ih na znanje, a zatim ih upotrijebi u spavaćoj sobi. Pun Mjesec savršeno je vrijeme za intenzivne razgovore s partnerom. Bilo da se radi o razgovoru u krevetu ili čavrljanju uz bocu vina, samo naprijed.

Strijelac

Mars, planet akcije, nalazi se u tvojoj kući za druženje i stvara sve vrste iskri za tebe. Bez obzira jesi li na prvom spoju ili se družiš sa svojim stalnim partnerom, osjećat ćeš se jako povezano i blisko. Ovog mjeseca, radije ćeš izlaziti, nego biti zatvorena s jednom osobom i to je sasvim u redu. Često ćeš razmišljati o svojoj vezi i posebno o onom što ti nedostaje. Postoji li prostor za poboljšanje? U svakom slučaju, iskreno progovori o svemu što te zaokuplja.

Možda te zanima... Žene Škorpioni i što možeš očekivati od njih u ljubavi, seksu, poslu i obiteljskom životu Psiha i seks

Jarac

Činjenica je da radiš već neko vrijeme i prilično si uspješna u tome. Ipak, uvijek ima mjesta za poboljšanje. Zapitaj se gdje si sama sebi najveći neprijatelj u vezama. Imaš li naviku oprostiti, samo zato što te netko silno progoni? Ili su te možda tvoje nesigurnosti sputavale da ne budeš toliko cjelovita i ispunjena u ljubavnom životu koliko bi htjela biti? U svakom slučaju, shvatit ćeš to ovog mjeseca i to će ti pomoći da napraviš korjenitu promjenu. Ukoliko si sama, imat ćeš priliku upoznati novog partnera preko prijatelja.

Vodenjak

Trebaš zgrabiti partnera i otići iz grada, iako ti je to sada samo u mislima. Ovog mjeseca imat ćeš snažnu želju za promjenom i izlaskom iz svoje uobičajene rutine. Ako si slobodna, iznenada ćeš biti otvorena za druženje s nekim izvan grada. Iskoristi ovaj mjesec za povezivanje i druženje s partnerom, oboje to trebate. Ovo je i sjajno vrijeme za vruće spojeve s nekim tko te već dugo stvarno zanima.

Ribe

Osjećaš li da u tvom ljubavnom životu postoji istinska strast? Pokušaj se više otvoriti partneru, razgovarajte i otkrivajte jedno drugoga. Otprilike sredinom mjeseca, bit ćeš mnogo asertivnija u ljubavnom životu. Imaš li na umu nekoga novog i zanimljivog? Želiš li isprobati nešto novo u krevetu? Smatraj to obavljenim, samo se opusti i uživaj.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.