Psiha i seks Moje emocije 09. srpnja 2016.

Koje situacije iz našeg života su uzroci bolesti?

Depresija_Zena
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uzrok nagomilanih negativnih emocija su uglavnom loša iskustva koje smo prošli u prošlosti. Iz takvih iskustava, stvaramo uvjerenja koja upravljaju ponašanjem i emocionalnim stanjima.

Jednom kad se na svom iskustvu uvjerimo da su ljudi loši, da je život težak ili slično, takvo uvjerenje je teško osvijestiti a čini se još teže promijeniti, no ono upravlja cijelim postojanjem. Zato je najvažniji segment za popravak i prevenciju bolesti rad na vlastitim uvjerenjima. Uvjerenja su životne istine kojih uglavnom nismo svjesni. Za njihovu promjenu čovjek se mora baviti sobom te preispitivati rezultate ali i postavljati ciljeve kojima želi svjedočiti u svom životu.
 

Kako uspostavljamo komunikaciju sa vlastitim nesvjesnim umom?

Problem uvjerenja je što su ona u velikoj mjeri nesvjesna, što znači da ih mi nismo svjesni pa tako dolazimo na zaključak da sve i da hoćemo, ne znamo koje uvjerenje vlada našim postojanjem. Još manje znamo koja su uvjerenja već prouzročila bolesti ili nam ih tek najavljuju.  Srećom, tema komunikacije s nesvjesnim umom u 21. stoljeću više nije nepoznanica kao što je nekad bila. Danas komunikaciju s vlastitim nesvjesnim umom, uspostavljamo na jednostavan način, na tjelesnoj razini.
 
Da su um i tijelo povezani, točnije da se sve što proizvede jedno reflektira na drugo dokazuje takozvani Miostatski test. Test mišića na osnovi kojeg možemo, testirajući tijelo, zaključiti koje situacije iz života, uvjerenja ili neke druge životne istine su uzroci bolesti koje su se iz mentalnog sustava već manifestirale na fizičku razinu, ali i koje su u najavi. Ovaj test može značajno pomoći kod detekcije, prevencije ali i izlječenja bolesti.

Što je test mišića ili Mipostatik test?

Tvorac ovog testa je akupunkturolog Yoshiaki Omura, koji je dugogodišnjim istraživanjima veze između jačine stiska prstiju ruke i cirkulacije krvi u neokorteksu mozga, razvio dijagnostičku metodu pod nazivom "bi-digitalni O Ring test", koji se naziva i miostatskim testom
 
Testirajući jačinu stiska uz istovremeno izjavljivanje određenih istina, stavova, mogućih uzroka problema, bolesti ili uvjerenja, vrlo jednostavno možemo uspostaviti komunikaciju sa svojim nesvjesnim umom i na taj način dobiti točne odgovore na pitanja koja trebamo. Uz pomoć miostatskog testa možemo saznati koju su uzroci i najbolja rješenja za izlječenje, no to nije sve.

Što sve možeš testirati i na koje teme je moguće dobiti odgovore?

  • rana dijagnostika oboljenja i poremećaja rada organa  -utvrđivanje stresornih faktora (posao, veza,novac…)             
  • otkrivanje uzroka: oboljenja, strahova, negativnih stanja, fobija, panike…
  • detekcija negativnih uverenja za različita polja na kojima želite bolje rezultate
  • detekcija uzroka problema ili neželjenih događaja
  • dobivanje odgovora na sva pitanja zašto (zašto mi se događaju neke situacije u životu) te pronalaženje rješenja kako izaći iz istih
  • detekcija stresnih faktora u stresnim situacijama – objasnite sami sebi vlastite negativne reakcije koje vam se pojavljuju nepozvane u život
  • pomoć pri donošenju ispravnih odluka – privatno i poslovno – testirajte što kaže vaša podsvijest kojim putem ići?
  • definiranje emocija koje upravljaju određenim neželjenim stanjima, te njihovo otklanjanje
  • detekcija namirnica koje te debljaju
  • detekcija misli koje prouzrokuju blokade u određenim situacijama
  • detekcija Vaše najbolje strategija uspjeha – poslovna ili privatna 
  • određivanje optimalne individualne doze i testiranje interakcije lijekova
  • detekcija alergija
  • otkrivanje intolerancija na hranu i napitke

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.