Psiha i seks 15. prosinca 2023.

"Mentalni sklop izvrsnosti", knjiga koja nudi odgovor kako biti uspješniji

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jedna od najtraženijih motivacijskih knjiga o uspjehu i liderstvu, New York Timesov bestseler Mentalni sklop izvrsnosti govori o tome kako postići izvrsnost u poslu i u životu.

"Izvrsnost je otkrivanje svojih jedinstvenih darova i talenata da biste slijedili svoju smislenu misiju i maksimalno pozitivno utjecali na ljude oko sebe. Nije komplicirano. Riječ je u tome da shvatite tko ste i kako možete dati autentičan i jedinstven doprinos koji čini ljude oko vas boljima, a i svijet boljim mjestom. Zvuči jednostavno. Dakle, što sprječava mnoge od nas da to učinimo?"

Lewis Howes, popularni voditelj podcasta The School of Greatness i bivši profesionalni sportaš, nakon mnogih izazova na osobnom putovanju i razgovora s uspješnim ljudima, shvatio je da je za ispunjen život najvažnije imati smislenu misiju. No to nije uvijek tako jednostavno. U svojoj izvrsnoj poticajnoj knjizi uz mnoštvo praktičnih vježbi otkriva kako definirati svoju životnu misiju, otkriti svoje jedinstvene talente, pozitivno utjecati na ljude oko sebe, prepoznati temeljne uzroke sumnje u sebe i pobijediti strahove koji nas sputavaju na putu samoostvarenja.

 | Author:

Lewis Howes jedan je od najprodavanijih pisaca s popisa New York Timesa, javni govornik i voditelj popularnog podcasta. Howes je osvojio titule za najboljeg amaterskog sportaša u dva sporta, bivši je profesionalni igrač američkog nogometa i član muške rukometne reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država. Njegova emisija The School of Greatness jedan je od najslušanijih podcasta na svijetu s više od 500 milijuna preuzimanja. Bijela kuća i predsjednik Obama su ga proglasili jednim od 100 najboljih američkih poduzetnika mlađih od 30 godina. Lewis je gostovao u televizijskim emisijama i časopisima Ellen, Today, The New York Times, People, Forbes, Fast Company, ESPN, Entrepreneur, Sports Illustrated i Men’s Health i mnogim drugima. Saznajte više na LewisHowes.com.

Knjiga mekog uveza ima 344 stranice, prevoditelj je Nenad Petrun, cijena 21, 90 eura, izdanje Planetopija, 2003.

Možda te zanima... Knjiga "Zašto smo bolesni" nudi učinkovit plan za prevenciju ozbiljnih bolesti Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.