Psiha i seks Seks i veze 07. prosinca 2021.

Njegov blagdanski poklon otkrit će što osjeća prema tebi

Foto: shutterstock Ako žeiš znati gdje stoji tvoja veza s dragim, obrati pažnju na poklon
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bez obzira radi li se o praktičnom poklonu ili pak vrlo romantičnom, on ti njime želi nešto reći stoga obrati pažnju.

Vjerovala ili ne, namjera koja stoji iza blagdanskih darova tvog muškarca puno govori o vašoj vezi. Ako žeiš znati gdje stoji tvoja veza s dragim, obrati pažnju na poklon. Nauči odgonetnuti značenje njegovih poklona i znat ćeš što se skriva u njegovom srcu i mislima. Poklon može reći više od tisuću riječi, a evo i nekoliko značenja

Zlatna ili srebrna ogrlica

Ovaj poklon sugerira da je tvoj muškarac tradicionalan. Iako možda nije spreman podići vašu vezu na višu razinu, ovim poklonom ti daje do znanja da će to učiniti s tobom kada bude spreman. Ali sigurno je da cijeni tebe  i vrijeme koje provodite zajedno.

Ogrlica u obliku srca 

Ovisno o tome koliko je složena ovakva vrsta ogrlice, ovaj poklon može značiti bilo što. Može biti lijepi sentimentalni poklon ili obični poklon kojim daje do znanja da nije znao što kupiti, ako ste tek započeli vezu. Obrati pažnju i na to koliko je ogrlica lijepa i koliko dragog kamenja ima na sebi. To ti može otkriti je li poklon jednostavan ili pretjerano velikodušan. Ako dugo hodate i ogrlica je jednostavna, nemoj se buniti jer i dalje misli na tebe i kupuje nakit. Ako hodate nešto kraće, godinu ili dvije, to je siguran znak da nakolonosti.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Naušnice 

Dijamantne naušnice su vrlo siguran i lijepi dar, ali mogu stvoriti probleme u vezi kao nijedan drugi dar. Ako ste zajedno godinu ili dvije ovo je nevjerojatan poklon. No, ako ste zajedno pet godina, onda ovaj poklon može značiti da ne planira uskoro postaviti pitanje za sudbonosno da. Iznimka može biti samo ako je ovo uvod za prosidbu na novu godinu ili valentinovo. Ako misliš da nije, možda bi trebala razmisliti o raskidu veze jer dijamantne naušnice ne garantiraju prsten.

Seksi donje rublje 

Seksi negliže je više poklon za njega. To može značiti da misli na sebe i da nisi dugoročna opcija za njega. Ako nije popraćeno dodatnim i promišljenim darom, možda je bolje da ne trošiš vijeme na njega. Vjerojatno je jedan od tipova koji uvijek kasne na spoj i provodi vrijeme s tobom isključivo kao prijateljicom. Samo ljubazno prihvati dar i nadaj se da nisi uzalud potoršila vrijeme na njega. 

Možda te zanima... Šest suptilnih znakova da tvom partneru nije stalo do tebe Psiha i seks

Parfem i čokolada 

Još jedan tradicionalni tip dečka s kojim vjerojatno nisi dugo u vezi, a koji misli na tebe i želi i dalje biti s tobom u vezi. Ovo je siguran poklon koji te neće uplašiti, ako ste na samom početku veze, a koji može biti dobro promišljen i dati ti do znanja da misli na tebe i da nije škrt. 

Dijamantni zaručnički prsten

Ako te za vrijeme blagdana dovodi kući i upoznaje sa cijelom obitelji i planira te zaprositi pred njima, tada su za njega zaruke vrlo posebne i spreman je vašu vezu zapečatiti. No pazi, ponekad zaruke za vrijeme blagdna mogu značiti da se samo prilagođava tvojim zahtjevima za ozbiljnijom vezom. Ako si mu već dala do znanja da to želiš i postavila neki ultimatum, on možda osjeća pritisak postaviti to veliko pitanje, a takvu vezu ne želiš. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Poklon kartice i ostali praktični pokloni 

Ako ti za blagdane daruje poklon karticu, ne brini, to i dalje može biti izvrstan poklon. Praktični pokloni poput rukavica za zimu isto mogu biti lijepi znak pažnje. Upitaj se je li uložio trud u taj poklon i koja je njegova namjera i sigurno ćeš dobiti odgovor da su i sitnice lijepe, ako iza njih stoji pažnja. Bez obzira na poklon, uvijek ga ljubazno prihvati i zahvali se na njegovom trudu. 

Možda te zanima... Što zapravo znači kada muškarac kaže da misli na tebe? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.