Psiha i seks 17. studenoga 2021.

Oprez! Nikada ne bi trebala raditi ove kompromise u vezi

Foto: shutterstock Razlike u mišljenjima često se javljaju u vezi i sasvim su normalne. Međutim, kada su u pitanju određene stvari, onda ne bi trebala raditi kompromise
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Razlike u mišljenjima često se javljaju u vezi i sasvim su normalne. Međutim, kada su u pitanju određene stvari, onda ne bi trebala raditi kompromise...

Kad si svježe zaljubljena, željela bi učiniti sve da tvoj partner bude sretan, zar ne? Na kraju, želiš da se osjeća kao da ga jako voliš. To je, naravno, vrlo promišljeno od tebe, ali veza ipak zahtijeva dvoje ljudi, a to znači da ne bi trebala samo davati. Osobito, ako bi se morala mijenjati zbog svog partnera. 

Ne bi trebala odustajati od ovih stvari

Tvoja ideja o životu

Tvoj dragi voli se zabavljati u klubu, ali ti radije navečer ležiš na kauču? Nema problema, može izići s prijateljem. Želiš li opet živjeti u drugom gradu, ali tvoj dragi ima druge planove? Veze na daljinu danas više nisu neuobičajene i lako ih je preživjeti. Ali, volja za promjenom mora doći sama od sebe. Ako on ne želi ići s tobom, ne pokušavaj ga promijeniti i radije idi sama svojim putem.

Možda te zanima... 10 znakova da si pronašla savršenog partnera Psiha i seks

Tvoji prijatelji i obitelj

To vrijedi i za tvoju najbližu okolinu. Samo zato što bi željela vidjeti svog partnera 24/7, to ne znači da više ne smiješ sretati svoje prijatelje. Redoviti izlasci s najboljim prijateljima samo su dio sretnog života. Međutim, ako on vidi stvari drugačije i moraš birati koga bi radije vidjela, zvona za uzbunu bi trebala zazvoniti. To vrijedi i za tvoje hobije. Radi ono što želiš raditi, a ne ono što tvoj partner smatra prikladnim.

Možda te zanima... 3 koraka za vraćanje seksualne želje u dugim vezama i brakovima Psiha i seks

Tvoji principi

Komunikacija jest i ostat će ključ za dobru vezu. Ako ti se nešto ne sviđa, najbolje je to odmah riješiti umjesto da se grizeš iznutra. Otvoreno razgovarajte i recite jedno drugome gdje su granice. Uostalom, zajedno ste jer se volite onakvima kakvi jeste. Ne zato da oblikujete savršenog partnera. Ako ćete biti ravnopravni i otvoreni, kompromisi će nestati sami od sebe.

Možda te zanima... 10 znakova da je osoba koja ti se sviđa emocionalno nedostupna Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Anita10122

      Natjerao sam svog bivšeg ljubavnog partnera da se vrati ljubavi i vjeruje mi više nego ikada prije. Cijeli svoj život nisam mislio da bi ljubavna čarolija mogla vratiti mog bivšeg ljubavnika Mårtenssona, sve dok me prijatelj nije upoznao s pravom čarolijom, prije nego što sam kontaktirao neke čarolije da mi pomognu, ali znam da bi mi mogle pomoći, neke su zahtijevale više novca dok Slijedim jednostavne upute iz velike ljubavne čarolije putem njegovog osobnog WhatsApp broja +12162022709 ili Viber

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.