Psiha i seks 27. veljače 2023.

Ova tri horoskopska znaka završit će mjesec u znaku ljubavi

Horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U tjednu od 27. veljače do 5. ožujka ovim će znakovima ljubavne iskre letjeti na sve strane!

Blizanac

Blizanci će ovaj tjedan svjesno izabrati sreću umjesto očaja. Polumjesec u vašem znaku će vas staviti pred kušnju - vjerovati u osobu s kojom ste ili ne. Odaberete li drugu opciju, morat ćete nešto radikalno poduzeti kako biste napravili velike promjene, ali izglednije je da nećete odabrati ovo drugo jer iskreno vjerujete u osobu koju volite.

Jednom kad to shvate, vaš partner ili partnerica će biti pozitivno inspirirani vašim stavom, a to će pokrenuti niz događaja koji vašoj vezi mogu donijeti samo sve više i više radosti. Ovaj tjedan se sve vrti oko ispravljanja prijašnje štete koja je nastala u vezi, a budući da vi djelujete s inteligencijom i realnošću na vašoj strani, znate što radite. Sreća u ljubavi dolazi vam u obliku prilike da konačno povjerujete i sami da vaša veza može uspjeti.

Lav

Stvari su vam do sada na ljubavnom planu išle dobro i ne želite si dopustiti čak ni najmanji komadić sumnje, a sreća je da se to ovaj tjedan neće dogoditi. Na dobrom ste putu sa svojim romantičnim partnerom ili partnericom i konačno možete priznati sami sebi da velik dio posla pada na vaša pleća i da je to u redu. 

Održavanje veze zahtijeva rad, a kako prije niste vjerovali u takve stvari, sada vam se čini da svjesno želite uložiti više truda jer to znači i bolji odnos. Želite da stvari budu lijepe i pune ljubavi, a ako to znači da imate određenu kontrolu, željeli biste se više uključiti u proces. Ovaj tjedan čete uživati u spoznaji da se isplati održavati odnos pun ljubavi.

Vodenjak

Nikada niste učinili ništa prema očekivanjima drugih, a to nećete početi ni ovaj tjedan. Vaša originalnost je ono što vaš partner ili partnerica najviše obožava kod vas, da ste uvijek svoja osoba i da uvijek pratite takt vlastitog bubnja. Ono što donosi sreću u ljubavi vodenjacima ovaj tjedan je polumjesec u blizancima.

Vidjet ćete optimizam tamo gdje svi drugi vide propast. Dijeleći svoje super pozitivne osjećaje s partnerom, podići ćete ga na svoju razinu veselja i optimizma, a on će to cijeniti. Upravo to činite i otkako ste se upoznali i nije vam smetalo da budete pokretač pozitivne energije u vezi. Ono što je dobro je da vas partner nikad ne razočara, uvijek su tu za vas, podržavaju svaki vaš hir jer vjeruje u vas.
 

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za sezonu riba Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.