Psiha i seks 07. rujna 2021.

Ovi horoskopski znakovi ne podnose kritiku

Foto: Guliver/Shutterstock Ribe definitivno ne podnose kritiku
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ključ uspjeha leži u komunikaciji, govorom možemo komunicirati i izreći ono što mislimo i osjećamo. Ali, to ne znači da nas drugi jasno razumiju.

Mogu nastati komplikacije kada se daju povratne informacije ili se izrazi kritika, neki ljudi vide crvenu boju koja zove na uzbunu. Čak i ako se izjave ne mogu uzeti osobno. Prema horoskopu, neki znakovi jednostavno ne podnose kritiku.

Riba

Ribe su vrlo osjetljive i jako puno toga „osjećaju“ . Često žive u svom svijetu i razmišljaju o životu - ponašaju li se pošteno prema drugima, jesu li voljene? Ovaj horoskopski znak postavlja si prečesto ta pitanja. Ako je kolega ili voljena osoba kritizira, riba to često shvati osobno i uvrijeđeno se povuče u svoju kuću iz snova (ili u svoj šareni podvodni svijet). Mogla bi nadmašiti samu sebe ako prihvati povratne informacije i upotrijebi ih.

Strijelac

Svaka osoba rođena u ovom znaku je individualna i “priča za sebe“. To ih čini posebnima i jedinstvenima. Upravo to propovijeda strijelac - dobro raspoložen, s dobrom dozom humora, često zabavi cijelu ekipu. Ali, ako ga netko pita o njegovim sitnim manama i manama koje svi imaju, klima se može brzo promijeniti. Tada je zabavi kraj ili barem zastane na neko vrijeme. U nekim slučajevima strijelac može postati zao. Ponekad ne razumije kritike, a onda govori stvari koje zapravo ne misli. Pokušaj ostati hladna u ovakvim trenucima.

Možda te zanima... 3 znaka Zodijaka kojima nikada ne treba reći tajnu i 3 kojima možeš vjerovati do kraja života Psiha i seks

Djevica

U osnovi, djevica se smatra vrlo reflektirajućom - voli analizirati kako se i zašto drugi ponašaju na vrlo specifičan način. Svojim prijateljima i poznanicima uvijek nastoji pružiti pomoć i savjet. Ako tada izraziš kritiku, bolje da nisi u blizini djevice. Njezin perfekcionizam ne dopušta joj da bude kritizirana, premda zapravo zna da druga osoba to nikada ne misli osobno ili joj čak želi nauditi. Budi malo opuštenija! S drugima i sa samom sobom.

Možda te zanima... Mladi Mjesec u Djevici: Kakvu energiju ti donosi i koliko će taj utjecaj trajati? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.