Psiha i seks 11. srpnja 2023.

Radionica Kundalini joge i tantre za žene

joga
Foto: Unsplash Joga
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želite probuditi svoju Shakti koja je: slobodna, blistava, koketna, zavodljiva, senzualna, karizmatična, koja skida velove i oklope tradicije, oslobađa se sindroma „fine djevojke“ (o ovom sindromu više ćemo govoriti na radionici), koja se ne boji pokazati svoju pravu ja. Onda je ovo Radionica za vas!

Znate li da je najveća emocionalna pa i zdravstvena trauma za svaku ženu kada ne može izraziti sebe i svoju osobnost, kada se ne može osloboditi trauma koje je stekla kroz ukorijenjene arhetipove s kojima je odrastala. Ponekad, ako se i oslobodimo, i dalje osjećamo krivnju. I zato ćemo na ovoj Radionici raditi s moćnim praksama iz bogate tradicije Kundalini joge i tantre, posebno dizajniranima za žene, a sve u cilju kako bi slobodno uživale u životu, jer nikada ne smijemo zanemariti potisnuto. Oslobodite svoje želje, snove, kakva žena želite biti i samo promatrajte promjene u svojem životu…..

Što će vam dati ova radionica?

  • Iscijeliti vašu djevojčicu
  • Iscijeliti vašu tinejdžericu
  • Iscijeliti odraslu ženu
  • Osloboditi najdublju želju vaše duše, kakva žena želim biti, kakvom sam doista rođena.
Možda te zanima... 11 mjesečevih centara na tijelu žene i zašto su obrve naš najosjetljiviji dio? Kolumne

Kozmička podrška

Nalazimo se u izuzetnoj godini broja „7“ (2+2+2+3=7), ali također i u drugom od 3 energetska portala s nizom 7/7/7 koji znači da su svi anđeli i duhovni vodiči s nama, snažnije nego ikad. Prvi portal je bio 7. 7. Drugi portal se otvara upravo na dan naše Radionice 16. 7. Treći portal će se otvoriti 25. 7. Ove snaže energetske nizove 7/7/7 doživjeti ćemo ponovo tek za 9 godina, točnije 2032. Godine. Također smo pod utjecajem energija Mladog mjeseca u Raku (sve o emocijama, energiji vode, ali i velikoj hrabrosti i ustrajnosti).

Ako vas je privukla ova tema, detalje o sudjelovanju pročitajte niže.

Prijave su obavezne na lillyhorvat10@gmail.com, ili 091 625 0251. Bez obzira na vašu dob, uloge koje imate u svojim životima, iskustvo ili ne iskustvo u joga praksi, sve ste dobro došle. Ovoj Radionici možete prisustvovati uživo, preko Zooma, ili zatražiti snimku nakon čega ćete dobiti podatke za uplatu. Molim vas naglasite kako sudjelujete.

  • Datum: 16. 7. 2023. (Nedjelja)
  • Vrijeme: 10:00 – 13:00 sati
  • Mjesto: Uživo „Dharma Yoga Centar Zagreb“, Pavla Hatza 10.
  • Broj mjesta u studiju je ograničen, 30 €. Online preko Zoom-a. Broj sudionika nije ograničen 25 €. Zatražite snimku 25 €.
Možda te zanima... Kundalini joga za parove: Ostvarite bliskost i postignite kozmičku ekstazu Fitness

 

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.