Psiha i seks 19. svibnja 2021.

Što muškarci stvarno misle o malim grudima?

Što muškarci stvarno misle o malim grudima?
Foto: shutterstock Muškarci također smatraju žene s malim grudima privlačnijima, jer manje grudi izgledaju simetričnije, a muškarce podsvjesno privlači simetrija.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako nam nije potrebna znanstvena potvrda kako muškarci vole ženske grudi, ipak se oko "njih" vode brojna istraživanja. Jedno istraživanje na Sveučilištu Lincolnu u Nebraski pokazalo je da muškarci više vremena razmišljaju o ženskim grudima nego bilo kojem drugom dijelu tijela.

Ako se pitaš vole li muškarci male grudi, prema studiji u akademskom časopisu Evolution & Human Behaviour o preferencijama muškaraca prema grudima, kada je riječ o obliku i veličini, veličina muškarcima nije ni približno toliko važna kao oblik grudi. Ako ženska dojka može savršeno obuhvatiti mušku ruku, muškarci ih smatraju privlačnima.

Muškarci također smatraju žene s malim grudima privlačnijima, jer manje grudi izgledaju simetričnije, a muškarce podsvjesno privlači simetrija. Manje grudi također se mogu manje objesiti i izgledaju čvršće, a to je upravo ono što su muškarci u studiji preferirali više od veličine. Drugo istraživanje sa Sveučilišta u Beču pokazalo je da su manje grudi osjetljivije čak za 24 posto. Male dojke također imaju manje masnog tkiva, što znači da ih je lakše stimulirati tijekom predigre. To znači više užitka, osjećaja i zabave za žene s malim grudima.

"'Muž će ti misliti da je oženjen za muškarca' i što su mi još rekli jer imam male grudi"

Veličina grudi vezana je uz genetiku. Veličina grudi kod žena je nasljedna i određuje se pojedinačnim skupom gena i tjelesnim tipom. Ali, uvijek postoji mogućnost manipulacije. Za žene koje žele veće grudi postoji mogućnost povećanja grudi. Žene s manjim grudima bi ih možda htjele povećati kako bi ujedno povećale samopoštovanje i pomogle u rješavanju problema sa slikom tijela ako se osjećaju nesigurno u vezi s veličinom grudi.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Male dojke također imaju manje masnog tkiva, što znači da ih je lakše stimulirati tijekom predigre.

Je li dobro imati male grudi?

Pogodnosti malih grudi su beskrajne. Žene s malim grudima vjerojatnije će imati više zadovoljstva tijekom predigre, privlače bogatije muškarce, imaju manji strah od obješenih grudi ili bolova u leđima i mogu vježbati bez problema.

Kate-Hudston2 Možda te zanima... Velike grudi gube popularnost? Ljepota i relax

Drugi glavni plus je mogućnost lakšeg otkrivanja raka dojke; manje dojke imaju manje slojeva tkiv pa je lakše otkriti kvržice i rak dojke. Također žene s manjim grudima mogu lako nositi košulje na kopčanje i V-izrez, ne brinući se hoće li im grudi iskočiti. Seks terapeutkinja Rebecca Jane Stokes koja piše za Your Tango, imala je priliku razgovarati s muškarcima (i ženama) koji vole grudi i natjerati ih da se otvore o svojim preferencijama.

Što prvo primijetite na ženi i što vas najviše privlači?

  • "Generalno prvo primijetim na ženama stražnjicu."
  • "Čitanje riječi grudi neposredno prije odgovora na anketu moglo bi malo iskriviti rezultate, ali istina je da vjerojatno prvo primijetim kosu."
  • "Ukupni oblik tijela, omjer ramena i struka. Lice i grudi primijetim malo poslije."
  • "Ovisi o kontekstu. Općenito, vjerojatno instinktivno vodim računa o uobičajenim stvarima kao što su dob, klasa i bračni status. Pokušavam svjesno utvrditi kako se žene predstavljaju, kako žele biti viđene. Ako mislite fizički, cjelokupna figura i ono što je naglašeno odjećom obično mi skreće pogled (i pokušavam shvatiti je li taj naglasak namjeran ili ne, na primjer 'molim te, primijeti moje grudi' odnosno dekolte."
  • "Da. Velike grudi su seksi. Male grudi su seksi. Žene su seksi."
  • "Sve grudi. No, vjerojatno manje grudi, jer je lakše igrati se s njima."
  • "Iskreno nemam sklonosti. Volim jedinstvenu ljepotu svake žene. Što zvuči kao reklama za sapun, ali iskreno je."
  • "Ako govorimo u smislu fizičke privlačnosti, češće me privlače tijela sa ukupnom zaobljenom figurom (veliki bokovi, puna prsa, punašni obrazi). Ako sam prisiljen odabrati, više volim veće grudi nego male, ali neusklađenost omjera može biti neprivlačna; žena s cjelokupnom jačom figurom mi je privlačnija od one s mršavom građom, ali velikim grudima."
  • "Grudi su samo dio određivanja tjelesne ljepote, ali da odgovorim na pitanje, preferiram veće. Znam da znanost kaže da su grudi dokaz plodnosti i to me privlači. Baš mi se sviđaju grudi. "
Možda te zanima... Postoji 7 tipova ženskih grudi i za svaki idealan grudnjak Ljepota i relax

Što volite kod malih grudi?

  • Iskreno nisam imao pojma da bi jedna bradavica mogla biti ljepša od druge. "Često imaju slađe bradavice i mogu biti osjetljivije na dodir."
  • Manje bradavice su osjetljivije. "Osjetljivije bradavice lijepo mi stoje u rukama ili ustima."
  • Neki vole male grudi i feminizam. "Bolji oblik. Praktičniji za uhvatiti.."
  • "Pa to vjerojatno ima neke veze s atraktivnošću zdravog tijela. Općenito me nije briga za fizičke osobine, sve dok smo oboje zdravi i sretni. Pretpostavljam da manje grudi imaju mnogo zdravstvenih koristi i da društvo nameće da su velike grudi ono što je poželjno."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.