Psiha i seks Moje emocije 13. ožujka 2021.

Tvoja anđeoska poruka za subotu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Martina Tišljar, šaptačica anđelima donosi ti tvoju dnevnu anđeosku poruku. Razmisli o njoj i neka ti donese mir i uspjeh na svim poljima života.

Sve oko tebe je poruka. Svaka osoba u tvom životu, svaka situacija. Ne pokušavaj te poruke shvatiti umom, ne analiziraj. Samo dopusti svemu da bude prisutno, kao i sebi. U prisutnosti u kojoj nema analize, nema uma moguća je samo ljubav jer to je tvoje prirodno stanje. Dopusti si biti što jesi. Ljubav si.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Maya_Lemmone
      Maya_Lemmone

      Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemlji i započeti s zarađivanjem više dolaraa na internetu. posjetite ovu stranicu za više detalja ......... >>>>>> w­­­­w­­­­w­­.­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­F­­­­l­­­­o­­­­w­­­­7­­­­7­­­­.­­­­C­­­­o­­­­m

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.