Psiha i seks 30. lipnja 2022.

Zašto se svi sada pale na seksualni položaj zvan 'bršljan'?

Foto: shutterstock Seks
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš nešto novo u krevetu? Onda bi seksualni položaj 'The Ivy', odnosno 'bršljan', mogao biti prava stvar za tebe. Otkrit ćemo ti što se krije iza ovog seksualnog položaja

Želiš raznolikost, nešto neobično, ali ipak bliskost i povezanost? Seksualni položaj „bršljan“ nudi sve to. Otkrit ćemo ti kako funkcionira i što ga čini tako posebnim.

Ovako funkcionira seksualni položaj zvan 'bršljan'

Umjesto u krevetu, ovaj seksualni položaj iz Kama Sutre možeš isprobati gdje god želiš. Stojite jedno nasuprot drugome i gledate se. Žena prilazi toliko blizu svom partneru da se tijela dodiruju. Nakon što muškarac postigne erekciju, žena podiže jednu nogu i obavija je oko muškarčevog struka. To mu olakšava penetraciju.

Ako vam položaj nije moguć zbog različite visine, možete si pomoći i na drugi način. Ako je žena premala, može nositi štikle ili stajati na stolcu I on može stajati na stolcu, ako je prenizak za „bršljan“. 

Evo što ovaj položaj čini tako posebnim

Ovaj Kama sutra položaj nije poseban samo zato jer se prakticira u stojećem položaju. Naime, osobito je prikladan za spontani seks. Intenzitet partnerove naklonosti je i izražen tjelesni kontakt koji „bršljan“ čini vrlo posebnim.

Za ovaj seksualni položaj oba partnera bi trebala biti fleksibilna i u određenoj mjeri uvježbana. Dugo stajanje i pogrbljeno držanje manje su prikladni za osobe koje nisu u formi. Jedina mana položaja je što ne nudi puno slobode kretanja i potpore. Ali, sigurno ćete zajedno pronaći rješenje koje će vas oboje zadovoljiti.

Možda te zanima... Ahegao: Evo što stoji iza ovog japanskog seks trenda Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.