Psiha i seks 16. rujna 2021.

Žene pod ova tri horoskopska znaka nisu baš materijal za vezu

Ova tri horoskopska znaka su dokazano najbolji prijatelji koje nikada ne želiš izgubiti. Slažeš li se?
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Žene u ova tri horoskopska znaka nisu baš najidealniji izbor za partnericu, a velike su šanse da veza neće dugo potrajati.

Svijet upoznavanja može biti divno mjesto, ali jednako tako puno životnih razočaranja. Naravno da želiš svoj život dijeliti s nekim posebnim; nekim na koga zaista možeš računati da će biti uz tebe i u dobrim i u lošim trenucima. I da želiš ući u vezu s muškarcem za kojeg znaš da se na njega možeš uvijek osloniti i da će ti čuvati leđa čak i u najgorim i najugroženijim trenucima života. A ako želiš povećati svoje šanse na najbolji mogući način, sve počinje s tobom. Moraš biti sigurna da si zapravo spremna podnijeti zrelu vezu. Moraš se pobrinuti da budeš dobra partnerica u vezi. Inače, bez obzira na to koliko će muškarac biti sjajan, nikada nećeš moći održati vezu s njim.

Horoskop za rujan Možda te zanima... Tko su najljepše žene prema horoskopu i što svaki znak čini posebnim? Psiha i seks

Ipak, svemir kaže da postoje određene žene koje nisu baš materijal za vezu. Naravno, to ne znači da se ove djevojke Zodijaka nikada neće naći u uspješnim vezama. Samo što imaju određene osobine ličnosti koje im jako otežavaju održavanje ljubavne i zdrave romanse. 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Imaju određene osobine ličnosti koje im jako otežavaju održavanje ljubavne i zdrave romanse

Ovan (20. ožujka - 20. travnja)

Žena u horoskopskom znaku ovna bit će vrlo kontrolirajuća i odlučna nadzirati svaki i najmanji aspekt veze. Nije da ne poštuju svog partnera kao osobu, samo su prirodno previše sklone kontroliranju stvari. Imaju planove za apsolutno sve i htjet će da svaka sitnica bude na mjestu u vezi. Imaju visoko dozu samouvjerenosti zbog čega se isprva mogu činiti vrlo zanimljivima; ali ponekad se to samopouzdanje može pretvoriti u nadmoćnu prirodu s kojom se može vrlo teško nositi. Također moraš zapamtiti da djevojka ovan neće baš dobro reagirati na nekoga tko bi im mogao zaprijetiti; odnosno nekoga tko ima osobnost koja je jednako intenzivna ili moćna kao i njihova. Ne žele se boriti za moć unutar odnosa; tako da je to definitivno nešto što moraš imati na umu.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Postoji jedna stvar u vezi djevice koja je čini vrlo neprivlačnom za druge ljude - bilo u romantičnom smislu ili ne; i to je njezina opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Djevica, ima nerazumno visoke standarde zbog svoje perfekcionističke filozofije. Očekivat će od muškarca da bude i više nego sposoban; i ne bi imala problema s time da se osjeća loše jer nije ispunio njezina osobna očekivanja. Uvijek pretpostavlja da ima pravo postaviti visoke standarde; a ako zaista želiš biti sa ženom u znaku djevice, morat ćeš dati sve od sebe da je upoznaš.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Od svih horoskopskih znakova općenito, žena škorpion može biti jedna od najzanimljivijih i jedinstvenih. Nije nužno najgori izbor za partnericu jer posjeduje dosta stvari koje se mogu smatrati dobrim osobinama. One su pametne, pronicljive, organizirane i jednostavno odgovorne. Međutim, jedino što im nedostaje je predanost. Imaju određeni način razmišljanja; i mrze kad se moraju vezati za tuđe želje. Potrebno je puno strpljenja i odlučnosti ako netko želi natjerati ženu škorpion da se zaista obveže biti u vezi. Često će dečki biti razočarani.

Ova tri horoskopska znaka su dokazano najbolji prijatelji koje nikada ne želiš izgubiti. Slažeš li se? Možda te zanima... Ova tri horoskopska znaka su dokazano najbolji prijatelji Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.