Zdravlje Prirodno liječenje 06. prosinca 2017.

Osvoji imuno paket “Matičnjakov doktor u kući"!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tvrtka Matičnjak nagradit će pet čitatelja s poklon paketom "Matičnjakov doktor u kući" koji do 11. prosinca ostave svoje odgovore ispod ovog teksta na pitanje "Što činite za svoj imunitet i što vam se do sada pokazalo najučinkovitije?". Pet najboljih odgovora odabrat će redakcija Zdrave Krave.

Ako ste u potrazi za prikladnim poklonom i ne znate što biste poklonili, a da se i vi osjećate zadovoljno, razmislite o paketu tvrtke Matičnjak - “Matičnjakov doktor u kući", vrijedan 260 kuna. U vrijeme darivanja, često uz poklon jedni drugima poželimo puno zdravlja, a sada imate priliku nekome takvo “zdravlje” i pokloniti. Za ove blagdane, tvrtka Matičnjak pripremila je pakete “Matičnjakov doktor u kući" sa svim proizvodima koje vam iz iskustva preporučuje za jačanje imuniteta i detoksikaciju.

Sadržaj imuno paketa “Matičnjakov doktor u kući"

Imunitet nas čuva od oboljenja pa podizanjem imuniteta stvaramo uvjete da ostanemo zdravi. Imunološki sustav uključuje i naše tijelo i naš um. Stoga ojačajte duh i odlučite se odabrati sreću i zadovoljstvo, a gnjev i očaj ostavite daleko iza sebe. Ono što pritom tijelu treba su hladno prešano ulje crnog kima i boljeg lana te ukusan i funkcionalni medni pripravak.

  • Hladno prešano ulje crnog kima 250 ml
  • Hladno prešano ulje Boljeg lana 250 ml
  • Dodatak prehrani na bazi meda Četiri lopova 300 g

Hladno prešano ulje Crni kim - Bez zdravlja sve je ništa!

Crni kim je ljekovita biljna vrsta koja se već stoljećima koristi u medicinske svrhe i to kao hladno prešano ulje. Terapeutsko djelovanje ulja crnog kima još uvijek je predmet mnogih kliničkih istraživanja, a potvrđena je njegova efikasnost kod problema s alergijama i njihove prevencije, pri regulaciji razine šećera u krvi, odličan je za jačanje imuniteta, a u narodnoj medicini se koristi kao pomoć kod raznoraznih zdravstvenih tegoba, postižući izraziti antioksidativni, protuupalni i imunomodulatorni učinak.

 | Author: PR Foto: PR

Preporučena dnevna doza je po 1 čajna žličica u 2 navrata tijekom dana. Zbog svog pikantnog okusa, onima koji ga neće rado uzimati samog na žlicu, sugeriramo kombiniranje s medom ili slatkim sokom, ali pod opaskom da ne smiju biti topli ili vrući, kako se ne bi izgubila korisna svojstva.

Hladno prešano ulje Bolji divlji lan - Zdravlje na usta ulazi!

Nefiltrirano ulje sjemenki sjetvenog podlanka svijetle boje, aromatičnog okusa i mirisa dobiva se postupkom hladnog prešanja do 28° C.

Najviše ima alfa linolenske kiseline (omega-3 masne kiseline), no važniji je omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina u korist omega-3.

 | Author: PR Foto: PR

Ulje je bogato antioksidansima, a kao prirodni izvor povoljnog omjera esencijalnih masnih kiselina najbolja je podrška dobrom zdravlju. Odlikuje ga iznimno snažno protuupalno djelovanje.

Preporuka: Uzimati jednu čajnu žličicu (30 kapi) ulja boljeg lana dva do tri puta dnevno

Dodatak prehrani na bazi meda Četiri lopova - Med hrani i od mnogih bolesti brani!

Poliflorni funkcionalni med kojemu su dodane sjemenke crnog kima i četiri blagotvorne biljke našeg podneblja – kadulja, matičnjak, majčina dušica i ružmarin. U kombinaciji s pomno odabranim biljkama našeg podneblja u ovu mednu mješavinu "zarobili" smo djelić prirodnog bogatstva kojim ćete na kvalitetan način obogatiti svoju svakodnevnu prehranu.

 | Author: PR Foto: PR

Oslabljeni imunitet ili poteškoće s alergijama samo su neki od problema s kojima ćete se lakše nositi uvrstite li Legendu u Vaš asortiman prirodnih i zdravih dodataka prehrani.

Preporuka je uzimati 2-3 žličice dnevno, najdulje 2 tjedna, a korisno je nakon žličice meda popiti čašu vode.

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      mpavat

      Protiv prehlade se borim ja uz puno čaja , meda i đumbira. Neizostavna je i svakodnevna rekreacija, te zdrava i svježa vitaminizacija

    • Default avatar -
      kuota

      Na svojem imunitetu radim kroz cijelu godinu, a pojačano od rujna do proljeća. Puno voća i povrća uvijek, ljeti tijelo "hranim" sunčevim zrakama da imam zalihe za zimske dane, đumbir, med i limun su cijelu godinu na meniju, citruse pojačavam u jesen i zimu. Odličan se pokazao vitamin C u obliku natrij askorbata, jer od kada ga koristim nisam bila prehlađena. Uz sve ovo što manje stresa, puno pozitivnih misli i druženje sa dragim ljudima čine čuda na tijelo i um te grade dobar i zdrav imunitet.

    • Default avatar -
      Danc

      Crni kim, amla, citrofit, limun s mlačnom vodom.. puno voća i povrća.. eto tako djeca i ja preživljavamo. A ja bih htjela probati i ulje divljeg lana pa evo možda sad dobijem priliku 🙂

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.