Zdravlje 15. studenoga 2023.

Prijavite se na panel o zdravlju probavnog sustava i pitajte stručnjake sve što vas zanima!

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U Poliklinici Aviva 21. studenog u 18 sati održat će se 5. Avivin zdravljak na temu "Putokazi probave - vratite zdravlje na pravi put". Sudionici panela imat će priliku saznati brojne informacije od Avivinih stručnjaka i gostiju o važnosti probavnog zdravlja, s praktičnim savjetima za njegovo poboljšanje i očuvanje.

Temeljeći se na najnovijim istraživanjima i kliničkim iskustvima, događaj će biti ispunjen diskusijama i korisnim savjetima od vodećih stručnjaka Poliklinike Aviva, uz goste koji će iznijeti svoja iskustva. Bit će riječi i o endoskopijama (kolonoskopiji i gastroskopiji) kao ključnim dijagnostičkim postupcima u gastroenterologiji.

Avivin zdravljak, na temu: "Putokaz probave - vratite zdravlje na pravi put". Događaj će biti posvećen aktualnim i važnim temama iz gastroenterologije, pružajući znanja i savjete kako poboljšati i održavati zdravlje probavnog sustava.

Panel će obuhvatiti sljedeće teme:

  • Probavni sustav kao temelj dobrog zdravlja: Rasprava o utjecaju prehrane i životnih navika na probavno zdravlje.
  • Zdravlje jetre: Prevencija i rano otkrivanje ciroze jetre, s naglaskom na prepoznavanje upozoravajućih znakova i strategijama liječenja. Život s IBS-om: Savjeti za svladavanje sindroma iritabilnog crijeva kroz prehranu i upravljanje stresom.
  • GERB: Izazovi i rješenja: Pristupi za upravljanje gastroezofagealnom refluksnom bolešću u svakodnevici.
  • Kolonoskopija spašava živote: Značaj preventivnih pregleda u otkrivanju raka debelog crijeva.

     | Author: Poliklinika Aviva Foto: Poliklinika Aviva

Tko su panelisti?

Panelisti će uključivati stručnjake Poliklinike Aviva: dr. sc. Darko Horvat, dr. med., spec. interne medicine, subspecijalist gastroenterologije i hepatologije prim. dr. sc. Vedran Tomašić, dr. med., spec. interne medicine, subspecijalist gastroenterologije Katarina Robić, mag. nutricionizma. Siniša Varga, dr. dent. med., bivši ministar zdravlja RH, kao specijalni gost iznijet će svoja iskustva. Panel će moderirati Dalibor Bosančić, urednik i voditelj emisije o zdravlju.
 | Author: Pixsell Foto: Pixsell Ovo je jedinstvena prilika za sve zainteresirane da se upoznaju s najnovijim dostignućima, važnosti prevencije u području gastroenterologije, da postave pitanja i diskutiraju o svojim iskustvima.

  • Datum i vrijeme održavanja: utorak, 21.11.2023.; 18 h
  • Mjesto održavanja: Poliklinika Aviva, Trpinjska ulica 7, Zagreb, 1. kat

Zbog ograničenog broja mjesta, pozivamo vas da se prijavite putem e-maila na marketing@poliklinika-aviva.hr. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.