Zdravlje
996 prikaza

Vrati energiju i ublaži PMS!

Spriulina
1/2
Imaš ginekoloških problema, iscrpljena si i osjećaš pad energije? Gynex kapi bogata su kombinacija prirodnih sastojaka dobivenih od ljekovitih biljaka bagrema, nevena i koprive i pomažu kod ginekoloških problema, a Spirulina Barley tablete s mikroalgama pomažu kod umora, kronične iscrpljenosti i izraženog pada energije

Bogata kombinacija prirodnih sastojaka

Izloženost stresu i ubrzan tempo života mogu se vrlo negativno odraziti na zdravlje, posebice na reproduktivni sustav žene. Odavno su poznate brojne biljke koje se mogu koristiti za regulaciju hormona, uravnoteženje ginekoloških problema i za regeneraciju, a odsada je čak njih 15 dostupno u obliku Gynex kapi – visoko koncentrirane snage prirode u svakoj kapi.

Gynex kapi jedinstvena su i neobično bogata kombinacija prirodnih sastojaka dobivenih od 15 vrsta ljekovitih biljaka poput bagrema, nevena, borovnice i koprive. Također sadrže i eterična ulja i razne minerale koji ovom biljnom preparatu daju posebnu kvalitetu. Gynex kapi uravnotežuju hormonalni sustav, ublažavaju menstrualne probleme i tegobe, pomažu kod raznih ginekoloških poteškoća, utječu na poboljšanje plodnosti kod muškaraca i žena, ublažavaju probleme u menopauzi te pospješuju rad gušterače. Visoki udio ljekovitih biljaka u ovom proizvodu ima i značajnu sposobnost detoksikacije tijela, sprečava nastanak infekcija, pomažu u osteoporozi, štite kožu i sluznice unutarnjih organa te poboljšavaju njihovu funkciju, na taj način stvarajući zaštitnu barijeru tijela u kontaktu s vanjskom okolinom i povećavaju imunitet.

Jedno pakiranje Gynex kapi dovoljno je za 2 mjeseca korištenja, a moguće ih je pronaći u svim ljekarnama s oznakom Adiva. Precizno doziranje konzultirajte sa svojim terapeutom i ljekarnikom.

Iscrpljenost, pad energije, uredski život?

Ubrzani tempo života, problemi na radnom mjestu, nervoza, nevoljkost te razne stresne situacije kojima smo kontinuirano izloženi dovode kod velikog broja ljudi do umora, kronične iscrpljenosti i izraženog pada energije. Kao pomoć pri ovakvim situacijama, od sada je na hrvatskom tržištu dostupan potpuno prirodan proizvod – Spirulina Barley tablete. U svakoj situaciji dati će vam prirodna krila.

Vraća snagu i energiju

Spirulina Barley je jedinstvena kombinacija biljnih sastojaka koja vraća snagu i energiju, a svakodnevnu prehranu obogaćuje obiljem prirodnih proteina, željezom, vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama. Uz to, opskrbljuje tijelo kisikom i pridonosi očuvanju normalne razine šećera i kolesterola, pomaže kod slabokrvnosti te djeluje kao regulator tjelesne težine. Osnovni sastojci Spirulina Barley tableta su mikroalga spirulina i ekstrakt mladog ječma. Klinička istraživanja i analize potvrđuju pozitivan učinak ove kombinacije prirodnih sastojaka na rad gušterače, pospješuju metaboličke procese, reguliraju probavni sustav i potiču rad cijelog kardiovaskularnog sustava. Njihova jedinstvenost proizlazi i iz posebnog načina pohranjivanja energije u formi čistog glikogena koje tijelo može iskoristiti za povećanje snage i vitalnosti. Jedan gram ovog proizvoda moguće je usporediti s čak kilogramom kvalitetnog povrća.

Jedno pakiranje Spirulina Barley tableta sadrži 200 tableta i dovoljno je za 7 tjedana korištenja. Ne sadrže gluten, a moguće ih je pronaći u svim ljekarnama s oznakom Adiva. Nisu namijenjene osobama osjetljivim na klorofil i ječam te osobama koje pate od fenilketonurije.

Proizvodi tvrtke Energy temelje se na holističkom pristupu čovjeku, a proizlaze iz načela tradicionalne medicine koja tijelo i duh shvaća kao jedinstvene dijelove energetskog sustava. Kao osnova zdravog organizma ističe se optimalna suradnja tijela i duha, a u tome posebice pridonose potpuno prirodni dodaci prehrani poput Gynex biljnih kapi i Spirulina Barley tableta.

Više informacija potraži ovdje.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.