Zdravlje Wellness 27. listopada 2021.

Znaš li koliko ove zvijezde imaju godina?

Foto: shutterstock Možeš li pogoditi koliko godina ima Tom Cruise, a koliko Gwen Stefani?
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za većinu zvijezda možemo odrediti koliko otprilike imaju godina, no postoji nekoliko onih koje su pronašle izvor mladosti ili su mlade stvorile uspješnu karijeru zbog koje nam se čine starije. Možda će te šokirati njihova stvarna dob

Od klišej izreke "Godine su samo broj" ne možemo pobjeći kada su u pitanju ove zvijezde. Dok za neke možemo točno reći koliko godina imaju na temelju njihovog lica ili tijela, postoji cijeli niz slavnih za koje nikada ne bismo pogodili kada su rođeni. Neki od njih već su ugasili 70 svjećica na torti iako izgledaju nekoliko desetljeća mlađe dok su drugi stvorili toliko dugu i uspješnu karijeru da ne možemo vjerovati koliko su mladi. 

Ovo su zvijezde za koje možda nisi znala koliko imaju godina, a neke će te uistinu šokirati. Svaka od njih ima neki savjet kojim održava mladolik izgled. Moramo se složiti kako je u većini slučajeva eliksir mladosti novac i plastične operacije, no ima nešto i u genetici te njihovom trudu. 

Tom Cruise

Poznat po tome da sam izvodi sve vratolomije u filmovima, Tom Cruise sigurno ne izgleda kao da će uskoro zakoračiti u šesto desetljeće. Slavni glumac rođen je 1962. godine što znači da je ove godine proslavio svoj 59. rođendan. Njegova tajna? Svakodnevna tjelovježba i isprobavanje raznih novih sportova. 

Gwen Stefani

Čini se kako je Gwen otkrila eliksir mladosti koji ju je zamrznuo u vremenu. Iako je pjevačica ove godine proslavila 52. rođendan, i dalje su bore na njezinom licu jedva primjetne. Gwen je baš kao i njezine vršnjakinje fan kozmetičkih zahvata kojima pomlađuje lice, ali je pronašla savršenu mjeru te nije pretjerala i potpuno promijenila izgled. 

Martha Stewart

Tko bi rekao da je Martha Steward već ugasila 80 svjećica na torti? Američka kuharica i autorica rođena je davne 1941. godine, a mnogi su šokirani kada to otkriju. Osim kozmetičkih zahvata, uravnotežena prehrana, redovita tjelovježba i život bez stresa pomažu Marthi da izgleda i nekoliko desetljeća mlađe nego što uistinu je. 

Jane Fonda

Još jedna vršnjakinja Marthe Stewart je i američka glumica Jane Fonda. Jane je oduvijek izgledala odlično, a njezin aktivizam s godinama je usmjeren ne samo na zaštitu okoliša nego i na bolje prihvaćanje starosti u Hollywoodu. Ne srami se priznati da je nekoliko puta otišla pod nož, a ono što svakome preporučuje je da u svakodnevni raspored uvrste barem nekoliko minuta tjelovježbe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Ariana Grande

Omiljena pop zvijezda ima pozamašnu karijeru iza sebe što nam može dati dojam da ima više godina nego što zapravo ima. Ariana Grande je ove godine napunila tek 28 godina. Mlada pjevačica je karijeru započela sa samo 13 godina, a danas je jedna od najpoznatijih pop glazbenica.

Hailey Bieber

Model i supruga pjevača Justina Biebera se po medijima provlači već godinama pa nije niti čudo da mnogi nisu sigurni koliko Hailey godina uistinu ima. Iako je već u braku i iza sebe ima vrlo uspješnu karijeru modela, Hailey ima tek 24 godine. 

Bore na licu Možda te zanima... Zaustavi starenje: 6 čudotvornih namirnica za mladolik izgled Zdravlje

Vera Wang

Prošle godine smo mogli vidjeti nevjerojatne fotografije dizajnerice Vere Wang koja ne izgleda kao da ima niti dana više od 50, no šokirat će te da je Vera ove godine proslavila 72. rođendan. Njezina tajna - cijela svita stručnjaka koji joj pomažu u pripremi nutritivno uravnoteženih jela te osobnih trenera s kojima svakodnevno trenira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Sarah Hyland 

Sarah u omiljenoj TV seriji "Moderna obitelj" možda glumi tinejdžericu koja živi s roditeljima, no u stvarnom životu Hyland je zakoračila u treće desetljeće života. Ove će godine napuniti 31 godinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Angela Bassett

Svaki ljubitelj horor serije "American Horror Story" upoznao se s ovom prekrasnom glumicom za koju nikada ne bismo rekli da je proslavila 63. rođendan. Američka glumica napominje kako je godinama tražila idealan režim prehrane i tjelovježbe te ga je usavršila tako da se savršeno uklapa u dnevnu rutinu. Tako nikada ne preskače nutritivno bogate obroke, često vježba, ali i meditira. 

Možda te zanima... Kako žena koja je navršila 80 godina izgleda kao da joj je 50? Ljepota i relax

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.