Fitness 26. veljače 2024.

Adele trenira i do tri puta dnevno:"Tijekom jednog nastupa prohodat ću i do 13 kilometara"

Foto: Instagram Poznata pjevačica Adele kaže da trenira i do tri puta dnevno
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznata britanska pjevačica Adele (35) otkrila je da vježba kao sportašica kako bi se pripremila za svoje ljetne nastupe u Njemačkoj.

Adele trenira i do tri puta dnevno, a sve to kako bi mogla izdržati tempo svojih dugih nastupa. Našalila se kako bi mogla oponašati Beyonce, koja je kao tinejdžerica trčala u štiklama pjevajući, piše Daily Mail. "Razlog zašto vježbam kao da sam sportašica je zato što je pozornica na kojoj ću nastupati u Njemačkoj (točnije u Münchenu) ogromna", rekla je Adele. 

Ovaj intenzivan režim vježbanja služi joj kako bi mogla nekoliko sati zabavljati svoje obožavatelje, a kaže da bi na toj velikoj pozornici mogla prehodati gotovo 13 kilometara tijekom jedne noći. "Zbog toga su mi potrebni kardio i trening izdržljivosti. Vratila sam se u teretanu i treniram kao nikad dosad, a moja stražnjica je ponovno čvrsta", dodala je pjevačica koja je izgubila nešto više od 45 kilograma. 

Možda te zanima... Adele: "Sve što je napisano o moj dijeti i vježbanju u zadnje dvije godine je laž" Dijeta

Plan prehrane i vježbanja

Adele je još 2022. tijekom gostovanja u BBC-jevoj emisiji Desert Island Discs otkrila da vježba šest dana u tjednu, ali da jedan dan uživa u svojim najdražim jelima. To je značilo da se od ponedjeljka do subote držala stroge dijete i rasporeda vježbanja kako bi izgledala bolje. "Odrekla sam se alkohola, kave i svih zabavnih stvari koje si odrasla osoba dopušta. Bila sam tako dosadna", rekla je pjevačica.

Osim što je smršavjela, vježbanje joj je pomogla da se bolje nosi sa svojom anksioznošću. Ipak, svjesna je da ne može svatko vježbati šest dana u tjednu uz svakodnevne obaveze ili imati i po nekoliko osobnih trenera. "Zbog vježbanja sam se osjećala bolje. Mršavljenje nije bio cilj, već to da postanem jaka i imam što više vremena bez mobitela", rekla je za Vogue

Ujutro vježba s utezima, popodne planinari ili boksa, a navečer radi kardio, a sve to uz pomoć osobnih trenera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Možda te zanima... Detaljno o dijeti uz koju je pjevačica Adele smršavjela 45 kg Dijeta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.