Fitness 08. travnja 2024.

Od pilatesa do borilačkih vještina, evo kako glumica Sydney Sweeney održava svoju figuru

Foto: instagram/sydney_sweeney Sydney Sweeney najviše voli vježbati pilates na reformeru
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako zna raditi i po 18 sati sedam dana u tjednu, glumica Sydney Sweeney strogim režimom uspijeva paziti na svoju figuru.

Sydney, najpoznatija po ulozi u HBO seriji Euforija, (26) drži se strogog, ali zabavnog režima vježbanja što uključuje pilates na reformeru, kardio vježbe, mješovite borilačke vještine i vodene sportove. "Sviđa mi se pilates na reformeru jer je to vježba visokog intenziteta za cijelo tijelo", otkrila je u intervjuu za The Wall Street Journal

Osim popularnog pilatesa na reformeru, sudjelovala je i na natjecanjima mješovitih borilačkih vještina (engl. mixed marshal arts ili MMA). "Počela sam se time baviti kada sam imala 14 godina, a sa 18 sam se prvi put natjecala protiv dečkiju koji su bili u težinskoj kategoriji iznad moje, i pobijedila sam", rekla je za Marie Claire

Iako se ne zna koliko često se sada bavi borilačkim vještinama, prestala se natjecati kako ne bi imala modrice po tijelo zbog snimanja serija ili filmova. Ipak, napomenula je da su te borilačke vještine pozitivno utjecale na njezino mentalno zdravlje. “Disciplina je jedna od prvih stvari koju naučite, a meni se jako svidjelo što sam stekla poštovanje prema sebi. Sada to koristim u svemu to radim ”, rekla je. 

Također je pričala i o prednostima vodenih sportova, zbog kojih je njezino tijelo isklesano i jače. "Odrasla sam uz ocean i uvijek sam trčkarala okolo u bikiniju. Ako nisam plivala u jezeru ili oceanu, skijala sam na vodi ili pokušavala surfati. Vidim takvu promjenu na svom tijelu nakon cijelog ljeta. Ruke su mi jače, isklesanije, a moji trbušnjaci su čvrsti", dodala je. 

No, postoji i trening koji ne voli, a to je joga, za koju kaže da jednostavno nije za nju. “Pokušala sam se baviti jogom, ali moj um jednostavno previše juri pa se ne mogu baviti time trenutno”, rekla je za Yahoo Life. Naučila je i cijeniti svoje tijelo i zahvala je na svemu onome što čini za nju.

Možda te zanima... Dva puta tjedno išla je na pilates reformer i ovo su njezini dojmovi Fitness

Pije samo vodu i voli slatko

Kada je riječ o doručku, Sydney voli pojesti voće i jednostavne ugljikohidrate. "Volim pojesti bobičasto voće, malo jaja i pecivo", otkrila je za Women's Health. Za ručak pojede Cezar salatu ili cheeseburger, a za večeru najviše voli pojesti talijanska jela.

Priznala je da voli slatkiše, kolačiće i sladoled. Najviše voli pojesti kolačić s komadićima čokolade sa sladoledom od vanilije. “Definitivno ću se jednog dana vjerojatno početi zdravije hraniti, ali vježbam i aktivna sam, tako da to mogu izbalansirati. Ali volim hranu i čini me sretnom”, rekla je za People

Za Bustle je otkrila da kavu nikada nije probala, pa kada osjeti umor, radije pojede malo gumenih bombona. Ipak, hidratacija joj je jako važno pa je njezino omiljeno piće vode, ponekad i ona s okusom, dok alkohol izbjegava.

Možda te zanima... 8 jednostavnih navika pomoću kojih Salma Hayek ostaje u formi Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.