Fitness 07. listopada 2021.

Vježbe uz koje se Bretman Rock transformirao iz dječaka u influencera definiranih mišića

Foto: Instagram/Bretman Rock Bretman Rock je prvi gay muškarac na naslovnici Playboy časopisa, a ujedno i prvi muškarac koji je obukao legendarno odijelo Zežice
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bretman Rock proslavio se tutorijalima kojima pokazuje kako šminkom istaknuti konture lica, a sada je jedan od najpoznatijih influencera svijeta. Obožavatelje je oduševio fitness transformacijom, a njegova tajna uspjeha postala je viralni fitness izazov.

Naslovnicu časopisa Playboy do sada su krasile brojne ljepotice od Marilyn Monroe te Dolly Parton do Pamele Anderson i Kim Kardashian, no do sada nikada nismo vidjeli muškarca koji je obukao zaštitnu opravu Zečice. Po prvi put u povijesti, na naslovnici Playboy časopisa našao se gay muškarac, točnije influencer Bretman Rock.

Bretman je postao popularan još 2015. godine nakon što je na svom YouTube kanalu počeo objavljivati smjernice kako naglasiti konture lica šminkom i slične makeup savjete. Danas je jedan od najpoznatijih influencera beauty svijeta, a veliku publiku je okupio i na TikToku. Ovaj 23-godišnji influencer poznat je i po svom humoru, a obožavatelje je oduševio i novom zavidnom figurom. Rock svakodnevno objavljuje snimke svog zabavnog života na Havajima, a nerijetko možemo vidjeti i kako u vlastitoj teretani provodi vrijeme klešući mišiće.

Bretmanov fitness izazov kao motivacija mnogima

Svoju zavidnu figuru Beretman rado pokazuje u trendi modnim kombinacijama, a tajne transformacije podijelio je i s obožavateljima. Iako svakodnevno radi razne tjelovježbe kojima održava tonirane mišiće, podijelio je tri tjelovježbe koje može raditi gotovo svatko. Među tri vježbe jedna se istaknula kao posebno popularna i postala viralni izazov. Riječ je o "Abs-olutely Not" seriji vježbi, kako ih Bretman naziva. Brojne žene, ali i pokoji muškarac snimili su se kako isprobavaju ove tjelovježbe, ali i rezultate koje su njima postigli.

#absolutelynot isprobaj i ti

Ono što Bretman navodi kao ključ uspješnosti ove tjelovježbe je serija od 20, 40 i 60 ponavljanja ili sekundi koji se izvode u krug s 30 sekundi pauze između serija. Popis vježbi je sljedeći:

  • 20 trbušnjaka
  • 40 trbušnjaka s pružanjem nogu
  • 60 sekundi plank na podlakticama
  • 20 plankova u stranu
  • 40 penjača
  • 60 unakrsnih ekstenzija nogu
  • 20 obrnutih trbušnjaka
  • 40 trbušnjaka s dodirivanjem stopala
  • 60 izdržaj s ravnim nogama

Kako se točno izvode tjelovježbe pogledaj u videu. Uz #absolutelynot koji počinje na 9:18 minuti videa, isprobaj i ostale vježbe koje Bretman preporučuje, sigurni smo kako će samo ubrzati put prema isklesanim mišićima.

trbušnjaci Možda te zanima... Mjesec dana svakodnevno je radila 50 trbušnjaka - evo što je zaključila! Fitness Možda te zanima... 5 vježbi uz koje ćete brzo oblikovati noge i trbušnjake Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.