Psiha i seks 29. siječnja 2024.

3 horoskopska znaka koji će ovaj tjedan imati najviše sreće u ljubavi

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako bismo svi voljeli da je održavanje romantične veze jednostavno i lijepo, za nju su potrebni vrijeme, trud i kompromisi.

Ovaj tjedan mnogi će horoskopski znakovi vidjeti što je potrebno kako bi njihova veza opstala, a također će se pozabaviti i s promjenom koja stiže. Ipak, neki bi mogli naići na konflikte kada je u pitanju njihova romantična veza, ali ne trebaju brinuti jer će doći do rješenja. Naučit će biti direktni sa svojim partnerima i prihvatiti ih onakvima kakvi jesu te će postići i određene kompromise koji će njihove veze ojačati. Evo koja tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi ovaj tjedan.

Jarac

Vi i vaš partner točno znate što želite od vaše veze. No, to ne znači da će put do te spoznaje biti lak, ali oboje ste spremni boriti se jedan za drugog. Spremni ste reći ono što mislite i zaista vjerujete u to što kažete, a isto to će ovaj tjedan činiti i vaš partner. Oboje ste radikalno iskreni jedno prema drugom što vašu vezu čini posebnijom od ostalih romantičnih parova koje znate. Zabavljat ćete se na svoj način.

Možda te zanima... Skriveni mentalni izazovi svakog horoskopskog znaka Psiha i seks

Vodenjak

Slanjem mješovitih signala dobit ćete odgovor koji želite od svog partnera. Iako ponekad volite zadirkivati svog partnera, to je ono što vašu vezu čini zabavnom i dobrom, a ovaj tjedan zadirkivanje možete očekivati i s njegove strane. Ponekad to zadirkivanje dovodi do svađa, ali vas dvoje svađa se ne bojite jer uvijek zajedno nađete rješenje. 

Možda te zanima... Najusamljeniji horoskopski znakovi Psiha i seks

Ribe

S vremena na vrijeme volite promijeniti dinamiku u svojoj vezi. Volite igrati igrice sa svojim partnerom, a to je nešto što možete raditi jer ste vas dvoje uspostavili pravo povjerenje. Iako će nekima vaše ljubavne igrice biti čudne, vi mislite da su drugi ljubomorni na vašu vezu i nije vas briga kako tumače vaš privatni život. Ovaj tjedan, vi i vaš partnere ćete potaknuti jedan drugog na nove ideje i uživat ćete u smiješnim trenucima koji su dio vašeg ljubavnog života. Vaša veza izgrađena je na ljubavi i poštovanju, a samo vas dvoje znate kako vaš odnos možete učiniti posebnim.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.