Psiha i seks 27. travnja 2024.

Zašto ne možete naći srodnu dušu? Horoskop nudi odgovor

Ljubavni par ruke
Foto: Octavio Fossatti/Unsplash Ljubavni par
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Potraga za srodnom dušom nije jednostavna.

Pronaći partnera dovoljno je teško, ali kako možete biti sigurni da je to osoba za vas? Iako ne postoji siguran način da pronađete srodnu dušu, astrologija vam može ukazati u čemu griješite kada je ljubav u pitanju.

Ovan

U svemu želite djelovati brzo, pa tako i u vezama. Međutim, zbog te nestrpljivosti možete propustiti da nekoga istinski upoznate. Trebali biste usporiti i pustiti da se stvari razvijaju prirodno. Osobito u dugoj vezi, stvari će vam ići bolje ako im dopustite da se kreću polako. Kako biste imali više romantičnog uspjeha, neka osoba koja vas zanima osjeti da je želite upoznati umjesto da žurite u vezu.

Bik

Vaša predanost stabilnosti ponekad vas može učiniti otpornima na promjene. Iako je ova odanost pohvalna, ona vas također može dovesti do toga da ostanete u situacijama ili vezama koje su već trebale završiti. To vas može spriječiti da pronađete nekoga tko je doista vaša srodna duša. Naučite napustiti veze koje vam više ne služe. Prihvatite promjenu i vjerujte da možete naći pravog partnera za vas, čak i ako ćete morati izaći iz svoje zone udobnosti.

Blizanci

Vaša pamet i ljubav prema različitim iskustvima čine vas vrlo društvenom osobom. Ali ovo stalno prelaženje s jedne stvari na drugu može dovesti do površnih interakcija, što otežava stvaranje dubljih veza s bilo kime. Lagani i kratki razgovori neće vam pomoći da ostvarite romantičan trenutak ni s kim. Usredotočite se na kvalitetu umjesto na kvantitetu u svojim interakcijama i pokušajte se malo više otvoriti ljudima.

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

Rak

Vaša ljubav prema emocionalnim vezama ponekad može dovesti do intenzivne privrženosti prerano. Možda ćete biti prenapadni ili će vam biti izuzetno teško preboljeti svoje bivše partnere nakon što vaša veza završi. To bi moglo opteretiti potencijalne partnere koji još uvijek testiraju kuda vaš odnos ide. Pronalaženje ravnoteže između pokazivanja brige i davanja prostora ključno je za trajnu vezu.

Lav

Imate prirodnu karizmu koja privlači ljude. Ipak, vaša želja za društvenom pažnjom mogla bi zasjeniti potrebe vašeg potencijalnog partnera. Svakako odvojite vrijeme samo za vas dvoje. Odnos je uzajamno poštovanje i razumijevanje pa mu pružite istu pozornost koju tražite.

Djevica

Vaš istančan osjećaj za detalje je impresivan, ali pretjerano razmišljanje može spriječiti vaše romantične težnje. U potrazi za savršenstvom ponekad možete previdjeti istinske veze. Vaš budući partner imat će mane, kao i svi drugi. Prihvatite ljepotu u nesavršenosti i dopustite ljubavi da se prirodno razvije.

Možda te zanima... Opsesija svakog horoskopskog znaka i kako ju riješiti? Psiha i seks

Vaga

Zbog svoje potrebe za ravnotežom i skladom često dajete drugima prednost nad sobom. Iako je kompromis neophodan, također je važno da razumijete svoje želje u vezi. Prava osoba trebala bi poštivati ​​vaše granice i vrijednosti. Ako se morate pretvarati da ste netko tko niste kako bi vaša veza uspjela, onda oni nisu prava osoba za vas. 

Škorpion

Vaš intenzitet i duboke emocije su vrijedni. Međutim, strah od ranjivosti ponekad vas može natjerati da izgradite zidove oko svog srca. Može vam biti teško vjerovati drugim ljudima, ali nakon nekog vremena morat ćete naučiti pustiti druge ljude unutra ako želite pronaći ljubavnu vezu. Pokazivanje pravog sebe dovest će vam istinsku srodnu dušu koja cijeni vašu stvarnu osobnost.

Strijelac

Vaša ljubav prema slobodi ponekad može učiniti predanost izazovnom. Možda vam je teško uspoređivati ​​vezu s drugom osobom i slobodu koju možete imati samo kada ste sami. Očuvanje neovisnosti u vezi definitivno je nešto što tražite u vezi, ali znajte da kompromis znači da nećete pobjeći od nekoga. Dijeljenje avanture s nekim drugim najbolja je vrsta slobode.

Možda te zanima... Ovo je 5 najmanipulativnijih znakova zodijaka: Je li vaš jedan od njih? Psiha i seks

Jarac

Vaša nepokolebljiva usredotočenost na ciljeve i odgovornost osobina je po kojoj ste dobro poznati i donosi vam puno uspjeha u životu. Međutim, kada pokušavate nekoga upoznati, posao vam ne bi trebao smetati. Možete imati stabilnu profesionalnu karijeru, a istovremeno dati prednost svojim romantičnim vezama. Razmišljajte o svom odnosu kao o svojim drugim ciljevima; potrebno je vrijeme i rad da biste bili uspješni, ali vi to možete ostvariti. Ne zanemarujte emocionalne aspekte veze, već upotrijebite svoju predanost kako biste se povezali sa svojim partnerom.

Vodenjak

Jedinstvena perspektiva i individualnost vaša su snaga. Međutim, ponekad se vaša povučenost može pogrešno protumačiti kao nezainteresiranost. Potencijalni partneri mogli bi pomisliti da niste baš toliko raspoloženi za njih, a čak bi se i u dugotrajnoj vezi partner moga brinuti da niste previše ozbiljni u vezi s njim. Imate tendenciju stavljati druge stvari iznad svojih veza te zbog toga ponekad zaboravite koliko važno može biti pokazivanje pažnje partneru. Kako biste privukli srodnu dušu, morat ćete im pokazati da možete biti uz njih bez obzira na sve. 

Ribe

Vaša mašta i ljubav prema povezivanju s drugim ljudima čine vas empatičnim partnerom. Ali budite oprezni s idealiziranjem potencijalnih srodnih duša. Zbog svoje sklonosti da se zaljubite u fantaziju često ćete biti razočarani stvarnošću pa bi vaš partner mogao misliti da ne može ispuniti vaša očekivanja. Još gore, mogli biste ostati u vezi koja vam ne odgovara jer maštate da je vaš partner bolji od vas. Kad se zaljubite u fantaziju, zaljubljujete se u nešto što je potpuno savršeno za vas i to ne puštate tako lako. Prihvatite da je vaš partner stvarna osoba i nemojte ga idealizirati. Lakše ćete se povezati s pravom osobom i lakše otpustiti pogrešne. 

narcis Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova, narcisoidnih po prirodi Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.