Dijeta Dijetni savjeti 15. rujna 2018.

Brat i sestra zajedno smršavjeli 65 kilograma

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svoju braću i sestre volimo i mrzimo i ponekad stvarno ispituju naše granice. No u slučaju Kevina i Lindsey Minnick to je pozitivna stvar jer su zajedno skinuli kilograme.

Kao i mnogi ljudi, Lindsey i Kevin su se borili s viškom kilograma. Kevin je s 18 godina doživio nesreću na motociklu nakon koje se udebljao 50 kilograma. Njegova starija sestra Lindsey na prvoj godini fakulteta dobila je 7 kilograma, a nakon toga njezina težina se nastavila penjati. 

smoothie Možda te zanima... Dva najbitnija sastojka u smoothiejima za mršavljenje Hrana Možda te zanima... Mršavljenje bez nervoze: Dijetetičarka smislila pravilo "dvije poslastice" Dijeta

Prevention prenosi kako im je  težina postala stalna briga i počela je utjecati na njihovu sreću. Za Linsey je putovanje u Las Vegas bila prekretnica. 

"Sjećam sa da sam se nalazila u bazenu i postala sam svjesna svog izgleda, bila sam najveća djevojka tamo", rekla je za Today.  "Bila sam visoka 160 cm, a težila sam 91 kilogram. To nije zdravo."

Ali nije znala kako početi, Kevinova djevojka Megan joj je otkrila Weight Watchers, a za samo dva mjeseca izgubila je 9 kilograma. Kevin se, također, odlučio za ovaj način mršavljenja. 

Kevinovi problemi su nastali i zbog loših prehrambenih navika, njegov najčešći odabir je bila brza hrana. U jednom trenutku je imao 143 kilograma i to je bila prekretnica za njega. U svoje prehrambene navike uključio je više voća, povrća i proteina. 

Kako bi nastavili gubiti kilograme, krenuli su i na spinning class. "Postoji nekakvo natjecanje kad netko vježba s tobom", rekla je Lindsey za Popsugar. "Kad nisam imala želju vježbati i vidjela sam kako Megan i Kevin vježbaju, odlazila sam u teretanu i kad nisam htjela." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When our dad is in town we like to have a good time! Here is to 28!

A post shared by Kevin Minnick (@motivatingcouchpotato) on

U jednoj godini Kevin je izgubio 41, a Lindsey 24 kilogram. Kako bi ostali motivirani, Lindsey i Kevin imaju male podsjetnike koliko daleko su dogurali. Za Lindsey su to hlačice koje su joj prevelike, a za Kevina remen koji je nosio prije nego je počeo gubiti kilograme.

Kroz sve to, Kevin i Lindsey naučili su važnu lekciju: uvijek trebaš nekoga na kog se možeš osloniti. "Mislim da ne mogu izraziti koliko je važno imati sustav podrške koji razumije što prolaziš kad se osjećaš loše", rekla je Lindsey. Uz treninge, brat i sestra imaju sastanke na kojima dijele recepte i vježba kako bi uspjeli održati svoje fitness ciljeve. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.