Dijeta
88 prikaza

Počinje 5. sezona ''Mršavimo zajedno''

Zk_Krava_Vj
Uskoro kreće peta sezona uspješnog projekta ''Mršavimo zajedno'' na portalu Zdrava Krava! Zanimljiv novitet ove sezone je da se mršavi u paru. Prvi poznati par koji će mršaviti zajedno su televizijski voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica, novinarka Nikolina Gerek, a uz njih biramo još jedan par naših čitatelja koji će zajedno krenuti u bitku s kilogramima. Ne gubi vrijeme već prijavi svog partnera i sebe putem obrasca koji ćeš pronaći u članku

Projekt počinje 16. travnja i trajat će dva i pol mjeseca, a uz poznati televizijski par u potrazi smo za još jednim parom naših čitatelja koji će sudjelovati u petoj sezoni našeg projekta.

Klikni, ispuni obrazac i prijavi sebe i svog partnera za petu sezonu zdravog mršavljenja!

Zanimljiv novitet: Mršavi se u paru!

Peta po redu sezona uspješnog projekta ''Mršavimo zajedno'' na Zdravoj Kravi donosi jedan zanimljiv novitet: mršavi se u paru. Redakcija i stručni suradnici portala izabrati će jedan par (cura/dečko, zaručnica/zaručnik, supruga/suprug) koji će postati kandidati našeg projekta i zajednički gubiti kilograme pod stručnim vodstvom naše ekipe. Glavni cilj mršavljenja u paru je dodatna međusobna podrška i motivacija (životnih) partnera koji zajedno prolaze sve izazove ovog projekta. Redakcija Zdrave Krave će kroz dva i pol mjeseca trajanja projekta pratiti napredak kandidata, bodriti ih i motivirati kako bi usvojili što više zdravih prehrambenih i životnih navika.

O projektu ''Mršavimo zajedno''

'Mršavimo zajedno" je multidisciplinarni program mršavljenja kojeg su osmislili redakcija i stručnjaci portala zdravakrava.24sata.hr. Zdrava Krava je pokrenula ovaj program kako bi pokazala da se do vitke linije može doći usvajanjem jednostavnih i zdravih životnih navika, ali je za prve korake prema zdravijem i sretnijem životu ipak važna i podrška stručnjaka.

Prije početka projekta, obavezan je sistematski pregled kandidata, koji se radi u Poliklinici Sunce. Svakom kandidatu projekta ''Mršavimo zajedno'', naši stručnjaci nutricionisti iz nutricionističkog savjetovališta Vitaminoteka sastavljaju individualne jelovnike za zdravo mršavljenje. Uz poseban režim prehrane, ključni dio programa mršavljenja je i redovito vježbanje nekoliko puta tjedno pod stručnim vodstvom osobnog trenera u First Fitness&Squashtower u Zagrebu. Kao dodatak treninzima organizirano je i nekoliko kozmetičkih tretmana koji im pomažu da lakše otope masne naslage i učvrste kožu. Uz njih je tijekom cijelog trajanja projekta i sportski psiholog Igor Čerenšek koji im pomaže u što boljoj organizaciji vremena i daje motivacijske savjete u trenucima kada im je to najviše potrebno.

Klikni, ispuni obrazac i prijavi sebe i svog partnera za petu sezonu zdravog mršavljenja!

Komentari 18 Pogledaj sve komentare
 • Avatar Marijana Bilan
  Zdrava__Krava Petak, 20.04.2012. u 13:53

  Kandidati za novu sezonu su već izabrani i možeš pročitati više o njima na http://www.zdravakrava.24sata.hr/rubrika/2/dijeta-vitalnost/mrsavimo-zajedno-5/ Kad ponovno budemo organizirali ovakvu akciju, najavit ćemo na portalu pa ćeš se i ti moći prijaviti :)

 • Avatar MARIJA JARNI
  mariaphoto Petak, 20.04.2012. u 11:11

  Kako se prijaviti? Vidjela sam sada članak o Petri koja je izgubila više od 20 kg i ostala sam puf :) jako lijepo. Moje pitanje je kako se prijaviti i što je sve potrebno?

 • Avatar Marijana Bilan
  Zdrava__Krava Ponedjeljak, 16.04.2012. u 12:25

  Nove kandidate smo izabrali, a uskoro ćemo ih i predstaviti! Još malo strpljenja :)

Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.