Eko 23. kolovoza 2019.

Ogromni mačak iz skloništa tražio dom pa 'srušio' internet

Foto: Twitter
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vrlo velika, vrlo karizmatična mačka ruši internet ili barem web stranicu skloništa za životinje 'Morris Animal Refuge" u Philadelphiji gdje čeka svoj novi dom.

Koordinator društvenih mreža skloništa Dan Solomon za HuffPost putem Twittera napisao je da BeeJay ima 26 kilograma što je previše te da će mu u skloništu pomoći da izgubi koji kilogram zbog zdravstvenih razloga.

BeeJay je prije par dana dospio u sklonište jer se obitelj kod kod koje je živio nije više mogla brinuti za njega. "Koliko smo ga do sada mogli upoznati čini se da je vrlo miran, ležeran i sladak", rekao je o mačku Solomon.

Otkako su BeeJayove fotografije objavljene javilo se puno zainteresiranih potencijalnih udomitelja tako da je malo vjerojatno da će imati problema s pronalaskom novog doma.

mačka nedostajanje vlasnika Možda te zanima... Mačka svaki dan gleda kroz prozor i traži svoju prijateljicu, koje više nema Eko
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Maria
      Maria

      Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144 za vaš zaht

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.