Eko 25. veljače 2021.

Proveli su deset sati u autu kako bi kujica uspjela sigurno okotiti svojih sedam beba

Foto: AUBREY MORGAN
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Magnolija ili kako je njezina nova obitelj od milja voli zvati Maggie, pronađena je kako luta ulicama Fredericksburga u Teksasu, potpuno sama i skotna.

Pokupila ju je lokalna kontrola za napuštene životinje, no budući da je bila buduća mama, primio ju je Hill Country SPCA, koji joj je brzo pronašao udomiteljski dom.

Od trenutka kad se Maggie pridružila svojoj udomiteljskoj obitelji, znali su da je nevjerojatan pas, s izuzetnim majčinskim instinktima koje je rado pokazivala prema malenoj djeci. Aubrey Morgan, Maggieina njegovateljica, bila je pomalo nervozna jer nikad prije nije udomila skotnog psa. Puno je istraživala kako bi bila sigurna da će biti spremna pomoći Maggie kad stigne štenad. "Pročitala sam toliko izvora, pogledala toliko videozapisa na YouTubeu i kupila stotine dolara vrijedne potrepštine i pribor za hitne slučajeve", rekla je Morgan za The Dodo. “Jedna stvar koju sam pročitala je da štenci trebaju ostati topli nakon rođenja. Ako im nije toplo, ne mogu probaviti hranu, a to je opasno po život. "

Možda te zanima... Snimka rastapa srca: Kujica Lola opet sa svojim štencima Eko

Kako se Maggie sve više približavala terminu, njezina je obitelj bila sve nervoznija, a onda ih je još zadesila golema zimska oluja koja je nedavno pogodila Teksas. Maggie je počela pokazivati ​​znakove da će psići uskoro doći na svijet, a obitelj se pribojavala za njihovo zdravlje, obzirom da je nestalo struje. Kad je prvo štene stiglo u 12.30 sati 16. veljače, još uvijek nije bilo struje, a u kući je definitivno zahladilo. "Premjestili smo našu kujicu u kupaonicu gdje smo puštali vruću vodu kako bi zagrijali prostoriju."

Kako su se štenad kotila, par se i dalje trudio da im bude što toplije, ali u kući je jednostavno bilo prehladno i znali su da trebaju učiniti nešto kako bi nova mala obitelj bila sigurna. "Nakon što se okotilo četvrto štene, shvatili smo, usprkos našim naporima da je psićima hladno", rekao je Morgan. Tada je njezin suprug počeo pripremati auto za Maggie i psiće.

 | Author: AUBREY MORGAN Foto: AUBREY MORGAN

Maggie je imala još tri psića donijeti na svijet i proveli su deset sati u automobilu kako bi psići preživjeli. Dok su nadzirali malu obitelj u automobilu, supružnici su također činili sve da pokušaju pronaći generator kako bi barem dio njihove kuće ponovno bio utopljen. No, kako je u njihovoj kući i dalje bilo hladno boraviti premjestili su svoju obitelj zajedno sa štencima i kujom u kuću muževljeve mame koja je imala struje. 

 | Author: AUBREY MORGAN Foto: AUBREY MORGAN

Na kraju se napajanje vratilo i svi su se mogli bezbrižno vratiti u svoj dom, uključujući Maggie i njezinih sedam beba koji se zovu Daisy, Poppy, Ash, Rosie, Dahlia, Clover i Aster. Unatoč kaotičnom početku, psićima ide izuzetno dobro, rastu i razvijaju se točno onako kako bi trebali. "Maggie je tako nježna", rekla je Morgan. "Bilo je nevjerojatno gledati je kako postaje mama. Potpuno je prirodna sa svojim psićima. "

Maggie i njezini psići bit će dostupni za usvajanje putem Hill Country SPCA u travnju. Do tada će ih njihova privremena udomiteljska obitelj i dalje čuvati, maziti i paziti. "Zaista je nevjerojatan pas ... nedostajat će nam kad nađe stalni dom", rekla je Morgan.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.