Psiha i seks Seks i veze 22. studenoga 2020.

Nekoliko "običnih" predmeta za seksualne užitke

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Seksualne igračke iz kućanstva mogu biti pravo otkriće za žene koje ne vole ili ne žele ići u sex shopove, a žude za dodatnom seksualnom stimulacijom.

Dr. sc. Sara Nasserzadeh, savjetnica za seksualnost i odnose u Palo Alto u Kaliforniji za Women's Health navela je nekoliko "kućnih igračaka" i objasnila kako ih upotrebljavati na siguran način.

Ogrlica s perlama - ako ne želiš pružiti svom partneru oralni seks, senzualno mu omotaj ogrlicu od perli oko penisa i jednako je lagano i razmotaj. Svidjet će mu se dodir hladnih kuglica u kombinaciji s blizinom tvoje ruke i daha.

Drvena žlica - je idealna za lagano udaranje partnera po stražnjici, ali naravno prije nego što se upustiš u to bitno je da budeš sigurna da tvoj partner ili partnerica to želi.

Pokretna ručka od tuša - jednostavno skini ručku s drške, prisloni je na ključno mjesto i poigravaj se s jačinom mlaza.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Jastuci - dok se maziš s partnerom ne zaboravi da je trljanje izvrstan način za postizanje užitka, pa u određenoj pozi iskoristi priliku i trljaj se o jastuke.

Spužva za pranje posuđa (grubi dio) - ako voliš osjećaj dok radiš piling možda bi ti se svidio i za vrijeme seksa. Uzmi grubi dio spužvice za pranje suđa i dodaj mirisno ulje za masažu te protrljaj lagano grudi, unutarnju stranu bedara, unutarnji dio stražnjice.

Možda te zanima... Spolni odnosi nakon šezdesete: Predrasude i stvarnost Psiha i seks Možda te zanima... Zašto muškarci sve češće glume orgazam? Psiha i seks

Vodica za ispiranje usta - ako ne možeš držati led u ustima (ovo se odnosi na oba partnera) dok pružaš oralni seks, isperi usta vodicom ili nečim drugim što ima puno mentola jer će partner osjetiti trnce, jednake kao da imaš led.

Najlon čarape - osim što ih možeš koristi za zavođenje, njima možeš vezati partnerove ruke ili noge.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.