Zdravlje Moj plan za bolji dan 27. srpnja 2020.

5 vježbi koje biste trebala raditi ako na poslu uglavnom sjedite

Foto: Guliver/Shutterstock

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U digitalnom dobu prosječno provedemo 12 sati dnevno sjedeći, čime bitno narušavamo našu psihofizičku ravnotežu. No jednostavne promjene životnih navika mogu ti pomoći da ostaneš zdrava. Neka jedna od pozitivnih stvari koje u danu učiniš za sebe bude fizička aktivnost jer dovoljno je tako malo - samo nekoliko lakih vježbi dnevno pomoći će ti da održiš vitalnost i fizičku spremu.

Potraži svoj plan za bolji dan i kreiraj nove rituale opuštanja. Uz podršku SenSije uspostaviti svoju dnevnu ravnotežu.
Možda te zanima... 7 savjeta za savršen odmor nakon napornog dana Zdravlje Možda te zanima... Ove (pre)zaposlene žene pronašle su savršenu tehniku opuštanja Zdravlje

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Ivona808

      OVO SU PREVARANTI ! Pozdrav svim građanima Hrvatske. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) PREVARANTI!! NE NASJEDAJTE!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.