Zdravlje 18. srpnja 2023.

Dođi na dm millennium jump na zadarskoj rivi i obavi besplatan dermatološki pregled

Foto: dm
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Četrnaesti dm millennium jump održat će se u subotu 29. srpnja 2023. na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije održanoj u Zadru. Nakon tri godine pauze, dm millennium jump nastavit će svoju dugogodišnju tradiciju dobre zabave i podrške zajednici te će organizatori donirati 50 posto prihoda od kotizacija. I ove će godine svi sudionici podržati Dječji vrtića Latica i njihovu Školu plivanja za djecu s teškoćama u razvoju, o čijem su radu na konferenciji govorili ravnateljica vrtića Anita Rudić i trener plivanja Nikola Deković. Uz Školu plivanja, dm millennium jump podržat će i Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju „Ruka u ruci“ iz Malog Lošinja.

 | Author: dm Foto: dm

Ove godine skakat će se tri glavna skoka, skok na noge, dvostruki domino skok i skok s loptom, a povratak najmasovnijeg skoka u more sudionici će obilježiti tako što će oblikovati poruku „Together again“. Sudionike očekuje bogat zabavni program kao i tim šest dermatologa koji će, u sklopu dm-ove inicijative „Zaštiti se...i uživaj na suncu“, obavljati besplatne dermatološke preglede.

 | Author: dm Foto: dm

„Sretni smo što nakon dvije pandemijske godine i još jedne godine obnove zadarske ponovo možemo pozvati ljude na zadarsku rivu i što se dm millennium jump vraća kući. Cjelodnevni program vodit će Frano Ridjan, a zabava će biti upotpunjena skokovima, DJ-ima, glazbom i velikim ručkom koji se priprema na rivi. Pozivamo sve one koji još nisu osjetili uzbuđenje koje donosi ova manifestacija da osiguraju svoju akreditaciju i da iskuse nezaboravan i svjetski jedinstven doživljaj dm millennium jumpa. Vidimo se na rivi“, izjavio je Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela.

 | Author: dm Foto: dm Nikola Deković, Anita Rudić, Igor Bačić, Marijan Doutlik, Neven Stojaković

„U ime dm-a želim zahvaliti svim dosadašnjim sudionicima dm millennium jumpa i svima onima koji će nam se pridružiti ove godine. Ponosni smo što ćemo zajedno podržati Školu plivanja Dječjeg vrtića Latica koja osigurava napredovanje djece na svim razvojnim područjima kao i rad Udruge „Ruka u ruci“. Vjerujem da ćemo još jednom pokazati zašto je dm millennium jump jedinstveno događanje i da ćemo opravdati njegov status zaštitnog znaka zadarskog ljeta“, izjavio je Marijan Doutlik, područni menadžer dm-a.

 | Author: dm Foto: dm

Tijekom godina dm millennium jump postao je jedinstveno događanje koje tisućama sudionika nudi dobru zabavu te ih potiče na brigu o zdravlju i podršku zajednici. Prvi dm millennium jump održao se 2007. godine, kada su organizatori osnovali i Školu plivanja za djecu s teškoćama u razvoju. Od tada je 357 djece u dobi od četiri do sedam godina sudjelovalo u „Programu hidroterapije i Male škole plivanja“ koja djeci s teškoćama u razvoju omogućuje usvajanje novih vještina, jačanje samopouzdanja i uspješniju socijalizaciju.

 | Author: dm Foto: dm

Svi zainteresirani kotizacijom u iznosu od 5 eura (37,67 kuna) preuzimaju akreditaciju za sudjelovanje na dm millennium jumpu, a akreditirati se mogu od ponedjeljka 24. srpnja između 19 i 23 sata na Narodnom trgu, ispred Gradske Lože i na Kalelargi.

 | Author: dm Foto: dm