Zdravlje 23. siječnja 2024.

Selena Gomez o svom izgledu nekad i sad kroz fotografije s Instagrama

Foto: Instagram Selena Gomez sa 21. godinom (lijevo) i 31. godinom (desno)
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pjevačica i glumica Selena Gomez (31) na svom je Instagramu otvoreno progovorila o promjenama kroz koje je njezino tijelo prošlo tijekom proteklih nekoliko godina.

Selena Gomez podijelila je staru i novu fotografiju na kojoj nosi bikini i napisala je: "Danas sam shvatila da više nikada neću izgledati ovako. Nisam savršena, ali sam ponosna na to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja". Ovo nije prvi put da Selena govori o svom tijelu, a često zna dijeliti i poruke kojima potiče body positivity. Osim toga, često dobiva i proziva negativne komentare o svom tijelu. "Iskreno, nije me briga za moju težinu jer ljudi ionako uvijek imaju nešto za reći oko toga. 'Premršava si', 'Prevelika si', 'To ti ne stoji dobro'", rekla je Selena jednom prilikom na svom TikToku. 

I ove su godine mnogi na Internetu komentirali njezin izgled nakon dodjele za Zlatni globus. Na te komentare se također osvrnula i rekla: "Trenutno sam malo veća jer sam uživala u praznicima".

Fluktuacija težine zbog lupusa

Često su znali kritizirati njezino tijelo nakon što je saznala da ima lupus, autoimuna bolest zbog koje njezina težina često fluktuira. Selena je otkrila da ima lupus 2015., a 2017. morala je na transplantaciju bubrega zbog komplikacija koje je uzrokovala njezina bolest. U tom trenutku postala je svjesnija svog tijela i shvatila da više ne izgleda poput tinejdžerke, s čime se znala opterećivati. 

"Niti jedna veličina odjeće koju sam dobila na fotografiranju za jedan časopis mi nije više odgovarala i zbog toga bih se osjećala neugodno", rekla je u intervjuu za Fast Company, no shvatila je da je nerealno očekivati ​​da se njezino tijelo neće promijeniti. 

Osim transplantacije bubrega, morala je i na kemoterapiju, a u to vrijeme nosila se i s bolnim prekidom s pjevačem Justinom Bieberom. "Često sam se znala naći u situaciji da se nisam osjećala dobro u vezi toga kako izgledam, a razlog je bilo ono što sam vidjela na Instagramu", priznala je dodajući kako je htjela imati tijelo poput žena na Instagramu. 

Stvari su se pogoršale 2018. kada je Selena pala u psihozu i prijavila se u centar za liječenje, gdje joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj. "Prošla sam kroz jako težak period. Bili su to moji usponi i moji padovi, i nisam znala što da radim pa to nisam mogla ni kontrolirati. Htjela sam sve otkazati jer sam se osjećala izmučeno", rekla je Selena. 

Možda te zanima... Selena Gomez otkrila vježbe kojima je isklesala tijelo Fitness

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.