Zdravlje Wellness 18. ožujka 2019.

Moćna krema koja učvršćuje konture donjeg dijela lica, vrat i dekolte

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iz laboratorija Vichy stiže hranjivi svakodnevni tretman u balzamu čijom se redovitom primjenom ublažavaju znakovi godina, učvršćuje i poboljšava tekstura kože vrata i dekoltea te preoblikuju konture lica.

Starenje je neizbježno, ali se ipak može malo usporiti. Iako je ono prirodan proces kojeg treba prihvatiti otvorenog uma i bez gorčine, ne znači da ne postoje načini kako ga usporiti i ublažiti. Ovo se odnosi i na kožu – s godinama pad razine estrogena i kolagena u organizmu i djelomično smanjenje potkožnog masnog tkiva dovode do dubljih bora, naročito na obrazima, vratu i dekolteu te oko očiju i usta.

Uz bore, što je posebice izraženo ulaskom u pedesete i menopauzu, javlja se i ovješenost kože, odnosno gubitak definiranih kontura lica. Koža je uistinu najstroži sudac, ogledalo i kritički svjedok prolaska vremena, stoga je njezi iste potrebno pristupiti promišljeno i ciljano.

NEOVADIOL PHYTOSCULPT vraća licu, vratu i dekolteu mladenačkiji izgled

S tom mišlju, svjetski poznati kozmetički brend Vichy je u suradnji s dermatolozima razvio inovativnu formulu NEOVADIOL PHYTOSCULPT, kao prvu Vichy njegu namijenjenu učvršćivanju kože vrata i preoblikovanju kontura lica.

Njegovi sastojci prirodnog podrijetla – biljni ekstrakt fitosterol iz lista divlje paprati te nadomjesni kozmetički kompleks s Proxylaneom i hijaluronskom kiselinom – poboljšavaju tonus i gustoću kože vrata i dekoltea te učvršćuju i definiraju konture lica, vraćajući mu svježiji i mladenačkiji izgled.

Kao dio svakodnevne jutarnje i večernje rutine nova formula postiže najučinkovitije rezultate, a Vichyju su to dokazala provedena istraživanja.

Čak 87 posto ispitanica potvrdilo da im je koža čvršća

Naime, kroz kliničke studije čak 87 posto ispitanica potvrdilo je da im je koža na dodir čvršća i glatkija, tanke linije su manje vidljive, dok je opuštenost kože lica, vrata i dekoltea smanjena za 25 posto. Ovakvi rezultati pokazuju da je Vichy prepoznao potrebe žena koje, usprkos brzom tempu života i svakodnevnim obavezama i u kasnijim životnim razdobljima teže njegovanom izgledu.

Za dame koje su već otkrile sve izazove menopauze Vichy je pokrenuo i Facebook grupu #NEMA PAUZE U MENOPAUZI, u kojoj se mogu pronaći razni savjeti i iskustva kako su pedesete prekrasno razdoblje u životu svake žene, što će NEOVADIOL PHYTOSCULPT samo potvrditi.

Odlike novog Vichyjevog svakodnevnog tretmana u balzamu su i lagana, neljepljiva struktura i brzo upijanje. Nakon nanošenja tretman se upija u kožu za idealnu masažu vrata i lica, a nakon što se ohladi njegova tekstura pretvara se u sloj koji podiže i učvršćuje kožu. Osjećaj ugode prilikom nanošenja i dugotrajni učinak su zajamčeni, a ukupni učinak zasigurno neće proći nezamijećeno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.