Hrana 04. prosinca 2013.

Prirodni saveznik fit forme!

Sokovi630_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

GI Control inovativna su skupina funkcionalnih pića niskog glikemijskog indeksa zaslađena samo šećerom iz voća. Ako tražiš zdravo osvježenje na kraju dana ili paziš na liniju Vindija Gi Control sokovi su pravi izbor za tebe

Gi Control Naranča - Ananas

Gi Control Naranča - Ananas – sinergija svježine, okusa i vitamina iz naranče u kombinaciji s aromom i čudotvornim enzimom bromelinom iz ananasa podiže razinu dnevne energije, jača organizam i čuva zdravlje. Sokovi GI Control ponosni se pripadnici 'premium' funkcionalnih proizvoda bez dodanog kristalnog šećera, konzervansa i umjetnih sladila.

Prirodni saveznik fit forme! Neodoljivo!

Gi Control Naranča -Nektarina+ Ace

Gi Control Naranča -Nektarina+ Ace – spoj antioksidansa i flavonoida naranču čini jednom od najzdravijih vrsta voća, a osebujan okus nektarine i visok udio vitamina A, C, i E tom izvanrednom napitku pruža iznimnu osvježavajuću notu i izvrsna zdrava svojstva.  Fruit Up prirodni je šećer 100 posto iz voća (jabuke, grožđa, kruške i citrusa). 

Nektar(ina) s narančom i puno vitamina. U zdravlje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.