Komentari 70

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    atan
    Veći dio života provela sam na otoku.Taj dio čovjekova staništa ,gdje more,kamen i večim djelom godine sunce ,gube svoje međe i međusobno se isprepliću idealan je upravo za ljekovito bilje.U zelenim lističima nerijetko prekrivenim dlačicama koje kao da nastoje ljubomorno …prikaži još!
  • Avatar Zdrava__Krava
    Zdrava__Krava
    U igri darivanja koja je trajala od 11. do 17. kolovoza, najboljih 5 komentara nagradili smo knjigom Ljekaruša autora fra Jure Marčinkovića. Nagrađeni komentatori su: Atan, laurita77, Andiii, Melitta i Pirates. Korisnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade
  • Default avatar -
    visssNJa
    Ja spavam između 7 i 9 sati dnevno. To je najbolje podloga za rješavanje svakog problema.
  • Default avatar -
    anacolak
    Po zanimanju sam aromaterapeut,obožavam biljke i biljne pripravke.Imam troje djece,i njima često dajem meda i cimeta.Odličan je za sve:sinuse,kašalj,prehladu.....Prirodni,nekomplicirani i na kraju zdravi!!!
  • Avatar medoKartonski
    medoKartonski
    Puno bolje i zdravije je koristit "ljekove" iz prirode ... Pošto imam problema sa nesanicom isprobala sam kojekakve ljekove, i iako mi pomognu sa nesanicom u 99% slučajeva pojave se neki drugi problemi kao posljedica uzimanja ljekova za nesanicu ... …prikaži još!
  • Default avatar -
    clarsy
    Prirodni lijekovi su mi izljecili upalu mjehura koje se nisam mogla rijesiti godinu i pol. Nijedan sintetski antibiotik nije ko ono sto nam daje majka priroda. Farmacija je velesila koja zeli unistiti prirodu samo zbog financijske dobiti. Nazalost nemam knjigu …prikaži još!
  • Default avatar -
    xena
    SAMA IZRAĐUJEM NEVENOVU MAST,GELOVE PROTIV BORA OKO OČIJU(PREDOBAR JE)MASKU OD PERŠUNA I KISELOG MLIJEKA,LOSION PROTIV OPADANJA KOSE.EVO RECEPTA ZA GEL PROTIV BORA OKO OČIJU:2 ŽLICE MEDA,1 DL DESTILIRANE VODE,1 ČAJNA ŽLIČICA ŽELATINE,1 ŽLIČICA LIMUNOVOG SOKA,PRAZNA I ČISTA POSUDICA.DESTILIRANU VODU STAVIMO …prikaži još!
  • Default avatar -
    melitta
    Ovo me zaista razveselilo! Priroda nam daje toliko toga na izbor da bismo svi mogli biti zdravi, samo to treba znati iskoristiti. Imam jednu staru bilježnicu koju čuvam, a koja datira još iz mamine mladosti otprilike, u kojoj se nalaze …prikaži još!
  • Default avatar -
    Tiloza
    Koristim tonik od arnike - za vene i kapilare. Od jeseni do proljeća u čaju pijem pripravak od meda sa peludi i propolisom - za jačanje imuniteta, za zdravu i sjajnu kožu i kosu, protiv prehlada i sličnog. Koristim i …prikaži još!
  • Default avatar -
    micuga
    Voljela bih dobiti "Ljekarušu" jer znam osobu koja bi joj se radovala i koristila ju svakodnevno i knjiga bi imala vlasnika koji ju stvarno zaslužuje. Recept za čisti ten: Paradajz je i odlično sredstvo za njegu kože lica. Prije spavanja …prikaži još!
  • Default avatar -
    msams
    "Ljekaruša", autora fra Jure Marčinkovića za autora znači veliku radost, ali i za cjelokupnu naciju. Ludi danas nemaju vjere u moć samo izlječenja putem biljnih pripravaka i mirnog duševnog stanja. Nažalost je ustaljeno mišljenje da čim osjetiš neravnotežu u organizmu, …prikaži još!
  • Default avatar -
    Andrija
    Knjiga mi djeluje jako jako zanimljivo i rado bih ju imala! Prije svega zato jer vjerujem u prirodu i lijekove iz prirode.Inače sam shiatsu praktičar i uvjerila sam se da puno toga prirodnog djeluje bolje od sintetičkih lijekova, koje na …prikaži još!
  • Avatar ladyjil
    ladyjil
    članak je vrlo koritan jer mislim da se danas premalo važnosti pridaje lječenju biljem,pa bi bilo dobro da nas što više pročita barem ovaj članak i intervju,a sretnici koji osvoje knjigu će imat priliku malo više naučit,jer je ipak sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    jagica
    moj prijatelj kaže 'umjetni način života i bolesti koje donosi liječe se umjetnim lijekovima', a ja kažem da 'umjetni' načina života ne postoji. Postoji priroda koja je život, ona nas je stvorila i ona nas može izliječiti. Knjiga Ljekaruša će …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Nikad nisam probala bolji recept za lijepu kosu od extra djevičanskog maslinovog ulja s dva žumanjca i malo meda i limuna. Nijedan sintetski proizvod nema takav efekt, a puni su kemikalija. Osim toga, ponekad i popijem malo extra djevičanskog maslinovog …prikaži još!
  • Default avatar -
    perita
    Ovo je recept, koji ja najviše koristim :) Narodni recept za lječenje boli u uhu Ubrati biljku Čuvar kuće, te njezine listove iscijediti na vaticu. Staviti u uho. Tri puta dnevno promijeniti vaticu. Jednostavan recept koji pomaže kod neugodne boli …prikaži još!
  • Avatar Imutak
    Imutak
    Danas se sve više ljudi okreću prirodi i počiinju shvaćati da nam ona daje mnogo dobrih stvari.Ako poštujemo prirodu i njezin balans tada nam ona to vraća sa velikom ljubavlju.Kad poštujemo i njezin najmanji dio ona će nam uvijek biti …prikaži još!
  • Default avatar -
    Pirates
    Prije dvije godine sam bila u teškom periodu. Posao me gušio, praktički nisam imala privatni život i bila sam užasno nezadovoljna. Riješenje sam našla u prirodi. Počela sam sa malim šetnjama pored rijeke, a zatim sam se upisala i u …prikaži još!
  • Avatar VKuSRCU
    VKuSRCU
    Moja baka mi je dosta pomogla u životu, ponajviše svojim mudrim savjetima, od kojih su mi neki ostali u pamćenju i dan danas. Kao na primjer da je za slatki san dovoljna šalica čaja skuhana od cvijeta kamilice, kako je …prikaži još!
  • Default avatar -
    atan
    Veći dio života provela sam na otoku.Taj dio čovjekova staništa ,gdje more,kamen i večim djelom godine sunce ,gube svoje međe i međusobno se isprepliću ifealan je upravo ljekovitom bilju .U zelenim lističima nerijetko prekrivenim dlačicama koje kao da nastoje ljubomorno …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.