Psiha i seks 11. ožujka 2024.

3 horoskopska znaka koja će ovaj tjedan imati najviše sreće u ljubavi

Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan bit će pun ljubavi i iznenađujuće nježnosti, a mnogi znakovi će otkriti svoje duboke osjećaje prema drugoj osobi.

Tri horoskopska znaka ovaj tjedan će otkriti da nema ograničenja u ljubavi koju osjećaju prema svom partneru, a također će vidjeti da njihov partner može biti osjetljiv i empatičan. Sve što trebaju jest biti otvoreni za ljubav kako bi ju primili, ali i podijelili. Evo koja tri horoskopska znaka će ovaj tjedan imati najviše sreće u ljubavi. 

Blizanci

Pružena vam je druga prilika koju ne možete uprskati. Svoju sumnju u sebe napokon ćete riješiti, ali morate na tome naporno raditi. Također, shvatit ćete da stvari u vašem ljubavnom životu nisu uvijek bile idealne, a i kada su bile dobre, uvijek ste mislili da će se nešto dogoditi što će uništiti tu idilu. Ipak, to se s vaši partnerom neće dogoditi jer vas on voli, stoga prestanite čekati da nešto pođe po zlu. Radujte se, izrazite svoje osjećaje i ne budite sramežljivi. 

Možda te zanima... Horoskop za ožujak za sve znakove Psiha i seks

Djevica

Iako ste se vi i vaš partner naviknuli jedan na drugog i mislite da vas više ništa ne može iznenaditi, ovaj tjedan ipak donosi neka iznenađenja. Vaš partner će vam pokazati da ljubav u vašoj vezi još uvijek postoji, a ona je zaista posebna. Nemojte ju propustiti, već otvorite svoje oči kako biste vidjeli što je točno ispred vas. Iskoristite ovaj tjedan za bolju budućnost vaše veze jer je pravo vrijeme da i vi imate sreće u ljubavi.  

Možda te zanima... Horoskopski znakovi s kojima mnogi ne žele ulaziti u ljubavnu vezu Psiha i seks

Škorpion

Ovaj tjedan bit ćete vrlo svjesni nečega o čemu vaš partner razmišlja pa mu želite pomoći kako bi se osjećao manje usamljeno. Brinut ćete jer već dugo nije s vama podijelio ono što mu je na umu, ali shvatit ćete da je u vezi u redu imati trenutke tišine. Vaš partner je ipak tip osobe koji će nešto reći tek kada o tome promisli, a saznat ćete da vam želi ugoditi, samo još nije otkrio način kako to napraviti. No, ono što vama treba jest samo njegova ljubav, a otvorenom komunikacijom možete mu pomoći da ju nauči pokazati na veće i bolje načine. 

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.