Psiha i seks 18. ožujka 2024.

5 horoskopskih znakova koji će ovaj tjedan imati najviše sreće

Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Budite spremni započeti tjedan na pomalo ekscentričan način.

Morate se držati onoga što ste odlučili ili odabrali ovaj tjedan. Jedino tako ćete pronaći blagoslove na najneočekivanijim mjestima. Važno je i da njegujete svoja prijateljstva kako bi se ti odnosi još više poboljšali i kako biste bili u pozitivnom okruženju. Uvijek je dobro znati u što trebate ulagati trud, a što trebate pustiti.

Evo pet horoskopskih znakova koji će zbog ovih postupaka imati najviše sreće ovaj tjedan. 

Rak

Radite polako i budite opušteni. Neka svijet teče oko vas dok slijedite svoje rutine i obavljate svoje poslove. Ne razmišljate o budućnosti ovaj tjedan i samo budite prisutni u trenutku u kojem se nalazite. Na ovom putu vas čeka iscjeljenje srca. 

Shvatit ćete da je ugađanje drugima besciljno. Razmislite o tome što vam se nameće, a što je ono što zaista želite jer ćete jedino tako moći krenuti naprijed. 

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Bik

Vodite računa o timskoj dinamici i o tome kako članovi tima razmišljaju o zadacima i procedurama. Lako je tražiti od ljudi da potisnu svoje želje kako bi ostvarili veći cilj, ali dugoročno gledano, važno je njegovati svakog pojedinca i uzeti u obzir njihovu dobrobit kako veći cilj ne bi bio ugrožen zbog toksičnosti. 

Također ovaj tjedan provedite u prirodi, bilo kroz šetnju parkom, promatranje ptica kroz prozor ili zalijevanje biljaka kod kuće. Boravkom u prirodi doći ćete do intrigantnih uvida. 

Možda te zanima... Skriveni talenti horoskopskih znakova Psiha i seks

Ribe

Otpustite veze iz svoje prošlosti, osobito ako još uvijek čeznete za bivšim ili situacijom koja nije bila dobra za vaše blagostanje. Započnite s tim već danas jer je svemir na vašoj strani. Kako biste se riješili tih prošlih situacija, prakticirajte neki ritual kako biste očistili svoju auru, poput kupanja u kadi. Isto možete napraviti i meditacijom. 

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Ovan

Nemojte bježati od stvarnosti, već prihvatite istinu i budite zahvalni za ono što imate. Samo tako možete prepoznati gdje ste pokazali iznimno umijeće i talent, a gdje ste imali sreće. Nakon što to učinite, mirno sjedite i razmislite o putu naprijed. Što želite učiniti sljedeće? 

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka kojima sve ide od ruke Psiha i seks

Djevica

Zbog ljubavi biste se trebali osjećati ispunjeno i blagoslovljeno. Nikada vas ne bi trebala navesti da poželite pobjeći i sakriti se. Čak i kada vam treba samoća, zbog prave ljubav ćete se uvijek htjeti vratiti onima koje volite. Stoga razmislite o osobama koje imate u životu i koje zaista volite. Odgovaraju li one vašoj definiciji ljubavi ili postoji nešto otrovno ispod površine? Meditacija vam može pomoći da shvatite istinu. 

Možda te zanima... Najvažniji životni savjeti za sve horoskopske znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.