Psiha i seks 02. siječnja 2024.

Horoskopski znakovi koji će ovaj tjedan imati sreće u ljubavi

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan tri će horoskopska znaka otkriti novo značenje ljubavi.

Ako ste u vezi, ovaj tjedan otkrit ćete dublje značenje svoje ljubavi i bit ćete spremni istraživati dubine i prostranstva svoje mentalne povezanosti s partnerom. Za tri horoskopska znaka to će biti od posebne važnosti jer njih pomisao na mentalnu povezanost uzbuđuje više nego fizičko izražavanje ljubavi. 

Bik

Iako niste netko tko bi odbio intimnu noć s partnerom, ipak više volite imati uzbudljive i duboke razgovore, a upravo ćete ovaj tjedan imati mogućnost uživati u njima. Ovakve stvari vas čine sretnima jer pokazuju da vaša veza ima dublje značenje. Vaš partner bi mogao započeti te razgovore, a kojom god temom da se pozabavite bit će dobar poticaj i nešto čemu se kao par možete veseliti. Osjećat ćete se nadahnuto i uzbuđeno jer ćete kroz te razgovore otkriti da imate više toga zajedničkog nego što ste mislili. Možda ćete se i drugima pohvaliti da je vaša veza značajna i da se ne temelji samo na fizičkim aspektima. Oboje ćete biti sretni jer vas ti razgovori zapravo mentalno opuštaju.

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Djevica

Cijenite to što vam vaš partner ne stavlja pritisak da mu pokažete pažnju na načine koji vama ne odgovaraju. No, s partnerom ćete ovaj tjedan razgovarati o promjenama i onome što oboje možete učiniti da se one i ostvare. Po prvi put ste nakon dugo vremena oboje vrlo otvoreni za promjene i to donosi neku dozu uzbuđenja i inspiracije. Ponovno ćete shvatiti zašto zaista volite svog partnera i bit ćete zahvalni na njegovoj dobroti i inteligenciji. 

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

Strijelac

Za vas nema ništa bolje od razgovora s partnerom koji će ponovno rasplamsati strast, a upravo to je nešto što vas očekuje ovaj tjedan. To je na neki način ono što vam je trebalo jer ste osjećali da vam malo nedostaje komunikacije u vezi. Oboje ćete biti voljni razgovarati o nepoznatim ili filozofskim temama i ponovno ćete se prisjetiti da je to jedan od razloga zašto ste u vezi. Odlično ćete se slagati te će vam to dati nade za budućnost koja će biti puna sjajnih ideja i ispunjujućih razgovora.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.