Psiha i seks 14. veljače 2024.

Što pokloniti svakom horoskopskom znaku za Valentinovo?

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svatko ima drugačiji pristup Valentinovu, pogotovo kada se uzme u obzir astrologija. Neki horoskopski znakovi vole se posvetiti romantici uz cvijeće i otmjene večere, dok drugi radije mijenjaju stvari i više vole netradicionalne poklone.

Čak i ako znate što vaš partner voli, nije uvijek lako smisliti što raditi ili pokloniti partneru za Valentinovo. Postoji toliko opcija, kao i veliki pritisak da ovaj dan bude savršen, ali astrologija može otkriti što bi bio savršeni poklon za svaki horoskopski znak.

Ovan

Vrlo pustolovnog i natjecateljski nastrojenog ovan možda neće biti lako usrećiti. Možete mu pokloniti luksuzni, mekani ogrtač ili nešto vezano uz fitness kao što je članstvo u teretani ili grupni trening. Također razmislite o ulaznicama za sportski događaj, koncert ili fizičku aktivnost poput kickboxinga ili avanturu na otvorenom.

Bik

Luksuzni pokloni uvijek su pun pogodak za bika. Dizajnerski šal, dan proveden u wellness centru ili kutija vrhunski poslastica, vrhunski viski ili debele, mekane deke nešto su što će bik uvijek cijeniti. Obratite pozornost i na pakiranje poklona jer bik uživa u zanimljivom pakiranju.

Blizanci

Kupovina za blizanca je ugodna zbog njegovih raznolikih interesa. Nećete imati problema pronaći nešto što će mu se svidjeti. S obzirom na njegovu ljubav prema gestikuliranju, luksuzne rukavice za vožnju, kožne rukavice ili senzualni losion za ruke ili pribor za manikuru bili bi dobri darovi. Budući da cijeni raznolikost, razmislite o tome da mu date više malih darova umjesto jednog velikog poklona. Pretplata na njegov omiljeni podcast koji pokriva različite interese ili ulaznice za glazbenu ili kazališnu izvedbu također bi bili savršeni za poticanje njegovog uma, ali i ugodno iskustvo. 

Rak

Rak je brižna i sentimentalna osoba koja cijeni darove koji izazivaju osjećaj brige i bliskosti. Zbog svoje sentimentalne prirode, teži darovima koji ga dirnu u srce. Zbog sentimentalnog medaljona sa slikama voljenih osoba ili kućnih ljubimaca, sigurno će se osjećati cijenjeno. Razmislite o promišljenim darovima poput spomenara, dnevnika u kožnom uvezu, papuča ili posebne rezervacije samo za vas dvoje. Također cijeni ručno izrađene darove, stoga razmislite o pečenju ukusnog deserta ili izradi domaćeg losiona ili sapuna.

Možda te zanima... Iza kojih horoskopskih znakova se skrivaju najbolji muževi i žene Psiha i seks

Lav

Kada birate dar za lava, razmišljajte veliko i hrabro. Razmislite o luksuznim darovima poput zlatnog nakita, elegantnog sata ili vrhunskih proizvoda za njegu kože. Ovi darovi privući će njegovu kraljevsku prirodu i učiniti da se osjeća poput kralja i kraljice. Poklon poput večere u otmjenom restoran, vintage kožna jakna ili luksuzni vuneni šal izvrsni su za ugoditi lavu. 

Za nešto osobnije razmislite o nečemu što će mu ostati u pamćenju kao draga uspomena ili lijepo uokvirenoj fotografiji nečega što mu je drago, poput omiljenog automobila ili voljenog kućnog ljubimca. 

Djevica

Razmislite o predmetima koji zadovoljavaju njezine interese i hobije, poput alata za njihov najnoviji projekt, kuhinjskih aparata, udobne kape, poklon bona za njihovu omiljenu trgovinu ili kutije za organizaciju predmeta. Pobrinite se da prezentacija poklona bude uredna jer djevica ne voli nemarnost. Ako niste vješti u zamatanju, zatražite nečiju pomoć. Djevica također voli organizaciju, tako da darovi poput rokovnika, pretplate na aplikaciju za produktivnost ili meditaciju ili radionica ili online tečaja za učenje novih vještina dobro odgovaraju njezinim preferencijama i jako će ih cijeniti.

Vaga

Vaga je poznata po svojoj diplomatskoj prirodi i cijeni ljepotu i sklad. Stoga bi darovi za nju trebali biti elegantni i nešto što može ponosno pokazati. Prekrasno umjetničko djelo, mirisna svijeća ili ulaznica za muzej ili izložbu u skladu su s njezinim standardima. Vaga cijeni dobar izgled i osjećaj samopouzdanja pa će darovi poput odjeće od kašmira, nakita, senzualnog parfema ili elegantnog donjeg rublja biti pun pogodak. Ovi darovi zadovoljavaju njezinu želju za profinjenošću i estetskim užitkom.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi s kojima mnogi ne žele ulaziti u ljubavnu vezu Psiha i seks

Škorpion

Škorpion je poznat po svojoj intenzivnoj, tajnovitoj i strastvenoj prirodi pa cijeni darove koji odjekuju njegovim dubokim emocijama. Možda ga može biti teško "pročitati", ali ga je moguće razveseliti. Darovi koji ističu njegove tajanstvene i privlačne kvalitete uvijek su dobrodošli. Svijeće, erotska literatura, jaki parfemi ili masaža u skladu su s njegovom strastvenom i zagonetnom osobnošću.

Kada zamatate njegove darove, pokušajte koristiti tamne i primamljive boje koje odgovaraju njegovoj misterioznoj auri. Možete darove i sakriti te od toga napraviti lov na blago jer škorpion uživa u potjeri.

Strijelac

Darujte mu nešto što je u skladu s njegovim avanturističkim duhom. Razmislite o intrigantnim igrama za odrasle, tarot kartama, opremi za vježbanje, egzotičnim knjigama o miksologiji ili narukvicama za sreću. Ovi darovi privući će njegovu ljubav prema istraživanju i uzbuđenju. Strijelcu je općenito lako ugoditi. Posebno voli svog kućnog ljubimcima, pa su darovi vezani uz njega uvijek pun pogodak. Uz to, drago kamenje ili predmeti vezani uz duhovnost mogli bi mu se svidjeti. Također će cijeniti zabavu poput videoigara i najnovijih bestselera. 

Jarac

Ako kupujete odjeću, usredotočite se na prirodne materijale poput vune, pamuka, svile ili lana, jer je jarac osjetljivi na teksturu i radije izbjegava sintetičke tkanine. Egzotične i visokokvalitetne tamne čokolade, mekana posteljina, organske grickalice i večera u omiljenom restoranu također su idealni pokloni. Osim toga, cijenit će i rokovnik s inspirativnim citatima, torbicu za prijenosno računalo ili aparat za kavu. Ovi promišljeni pokloni zadovoljavaju jarčevu praktičnu prirodu i poštovanje kvalitete, a to može uključivati ručno izrađeni kožni novčanik.

Vodenjak

Poznat je po svojoj nekonvencionalnoj i humanitarnoj prirodi te cijeni jedinstvene i značajne darove. Budući da je vodenjak orijentiran na budućnost i poznaje tehnologiju, gadgeti, računala, video igrice i robotski usisavači bili bi izvrsni darovi. Uz dozu hipsterskog stila, razmislite i o retro sunčanim naočalama, odjeći ili modnim dodacima. 

S obzirom na njegov afinitet prema inovacijama i istraživanju, znanstveno-fantastični romani, uređaji za proricanje sudbine i oprema za putovanja izvrsne su ideje za darove. Vodenjak cijeni darove koji imaju pozitivan učinak, poput donacija za svrhu do koje mu je stalo. Osim toga, voli i personalizirani dar koji slavi njegovu individualnost.

Ribe

Ribe su poznate po svom suosjećanju i spremnosti da pomognu drugima, ponekad na štetu vlastitih potreba. One cijene gotovo svaki dar. Razmislite o tome da im poklonite raspršivače mirisa za dom, mirisne kupke, glazbenu opremu, umjetničke potrepštine, očuvano cvijeće ili dan u wellness centru. Udobne papuče ili pedikura također mogu biti dobri pokloni. Nisu previše zabrinute oko savršenog pakiranja, već će biti zahvalne za svaku promišljenu gestu.

 

Možda te zanima... Kineski horoskop za 2024. doznajte što vas očekuje u godini zmaja Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.