Psiha i seks Seks i veze 12. kolovoza 2019.

Žena je koristila vaginalni iscjedak kao parfem kako bi privukla muškarce!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jedna žena je isprobala ekskluzivni parfem kako bi privukla muškarce - tako ekskluzivan da svaka žena ima svoj miris te ga može pronaći u vlastitim gaćicama.

Health prenosi da je autorica Rachel Khona odlučila protrljati svoj vaginalni iscjedak na zglobovima kako bi privukla suprotni spol. Autorica je svoje iskustvo detaljno opisala za časopis Medium, Khon je napisala da pomalo voli eksperimentirati s vaginom, što je ovaj najnoviji test učinilo prirodnim za nju. 

Teorija kaže da feromoni u vagini igraju ulogu u privlačnosti. Khona je u svom testu prvo imala samo vaginalni iscjedak kao svoj parfem, a kasnije je dodala dašak omiljenog parfema kupljenog u trgovini. 

Dr. Christine Greves, ginekologinja na Orlandovom zdravstvenom sustavu na Floridi, se ne slaže s pozitivnim ishodom ovog testa. Feromoni su uglavnom proučavani jer utječu na vizualnu i seksualnu privlačnost, ali nisu ispitani u vaginalnoj tekućini, rekla je za Health. "Općenito, nema mnogo znanstvene potpore o tome. Nikad ne bih to preporučila", objasnila je dr. Greves. 

S tim se slaže i Khona te ne preporučuje parfem od iscjetka. Osim nekoliko osmijeha i dodatnog držanja vrata, doista nije imala nikakvih promjena. Na njezino razočarenje, muškarci joj nisu prilazili sa svih strana pa nema planova ponavljati korištenje vaginalnog parfema. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

"Da su mi rojevi muškaraca padali pod noge, osjećala bih se drugačije", napisala je Khona. Umjesto toga, zaključila je da je najbolji način da privučeš muškarce "uživati u životu" i "piti, plesati i biti pristojan. "

"To također nije higijenski", ističe dr. Greves. Vaginalna tekućina, poput mnogih tjelesnih tekućina, može sadržavati klice - iako još uvijek nije postojala znanstvena studija o tome je li moguće širenje mikroba putem parfema iz vagine ili ne. Ipak, dodaje: "Ne mogu reći da je i grozno to učiniti. Neka čini svatko prema svojoj volji!"

Možda te zanima... 9 seksualnih maštarija tvog muškarca koje ti ne želi otkriti Psiha i seks Možda te zanima... Seksualni terapeut otkriva 5 najčešćih seksualnih strahova Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Frfuljek

      Mlada miriši po ribi a stara smrdi po ribi

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.