Zdravlje 22. listopada 2020.

Melanie Griffith skinula se u 63 godini za plemenite svrhe

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Melanie Griffith (63) objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj sjedi na rubu kade u kupaonici u ružičastom donjem rublju.

Griffith je svojim istupom dala podršku obilježavanju listopada kao mjeseca rezerviranog za podizanje svjesnosti o važnosti borbe protiv raka dojke te prikupljanju sredstava potrebnih za istraživanje. Glumica reklamira marku rublja kao udobnu i seksi, a brand je obećao dio prihoda od prodaje uplatiti organizacijama koje rade na borbi protiv raka dojke. Za svako dijeljenje glumičina statusa obvezali su se uplatiti jedan dolar.

 | Author: Instagram/Denis Rajčić Foto: Instagram/Denis Rajčić

I Griffith je imala rak i to rak kože koji je pobijedila 2009. godine kada se bolest pojavila ispod desnog oka. Bolest se vratila 2017. godine. Nakon operacije fotografirana je s ožiljkom na nosu što su mnogi zabunom protumačili kao još jednu u nizu estetski operacija kojima je glumica sklona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I woke up this morning, my 63rd Birthday morning, to this beautiful Happy Birthday on my gate. But I had no idea who did it!!! Then my friends Eli and Kevin dropped off Cake and cookies for me. We chatted, I told them I had no idea who did this beautiful gate display! They said maybe I should check my security camera system. 😘😂😘 Then they left! Finally.... they sent the last 2 photos in this triplet. ♥️ Stealth decorators they are!! I love all of my friends so much. I’ve gotten flowers and gifts and sweet texts and FaceTimes from my children, my ex-husbands and sooo many dear friends. I am so grateful to all of you!! Thank you for thinking of me and showing me so much love!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Tijekom karantene glumica je redovito šeta i bavila se tjelovježbom kako bi ostala u formi. Svakodnevno je išla u šetnju po sat vremena te je poručila pratiteljima da i oni urade isto.

Možda te zanima... 10 simptoma raka kože koje ne smiješ ignorirati Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.