Komentari 55

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Klementinica
    Nedavno sam na jednoj nagradnoj igri osvojila eterično ulje čajevca iz Australije...moram priznati da mi je to bio prvi susret sa eteričnim uljem...odmah sam na netu počela istraživati o tome kako se sve koristi, u kojim količinama, njegova svojstva...i vidim …prikaži još!
  • Avatar maja_zg
    maja_zg
    Moram priznati da nikada nisam niti imala prilike iskušati neka eterična ulja. Tako da bi mi knjiga dobro došla :) Ako ju zbilja i osvojim nekim čudom,onda ću sigurno iskušati,pa ću vam javiti da li sam otkrila išta novo i korisno :)
  • Default avatar -
    Mirnica666
    Jako želim osvojiti ovu knjigu jer me zanima sve o eteričnim uljima pošto nikada dosada nisam koristila ni probala eterična ulja. Pohađala sam predavanja iz eko poljoprivrede na imanju Željka Mavrovića u Sloboštini i jedna od tema predavanja su bile …prikaži još!
  • Default avatar -
    Shema
    Ova knjiga je došla ko grom iz vedra neba. Zadnje dane intenzivno čitam na internetu o njima. Želja mi je da pomoću njih ojačam imunitet svoje djece kao i ostalih članova obitelji. Odčepiti nos i olakšati disanje bez kapi koje …prikaži još!
  • Default avatar -
    juice9
    Pravi sam obožavatelj eteričnih ulja, a upravo ylang-ylang je moje najdraže eterično ulje, ali za njega samo znam da je za ljepotu. Koristim eterična ulja u borbi protiv depresije, za raspoloženje i pozitivan duh. Ponekad čista ulja, a ponekad gotove …prikaži još!
  • Default avatar -
    manager25
    Obožavam eterična ulja! Koristim ih pri usisavanju s vodenim usisavačem. Stan mi se pretvori u mirisnu oazu. Preko zime, svaki dan ih koristim u svijećnjaku s vodom. Također, ekspanzija mirisa! Pri upali mokraćnih kanala obavezno koristim čajevac koji mi svaki …prikaži još!
  • Default avatar -
    days
    Moja obitelj oduvijek koristi etericna ulja za poboljsavanje kvalitete zivota,od onih malenih do velikih,voljeli bismo nauciti nesto novo i prosiriti svoja znanja,unaprijed hvala!
  • Default avatar -
    blackstar
    Tek sam nedavno otkrila moć eteričnih ulja. I evo jedan isproban recept za glavobolju: eterično ulje ružmarina lagano umasirati u sljepoočnice te nekoliko minuta ostati u mračnoj i tihoj prostoriji. Djeluje-isprobajte!
  • Default avatar -
    petra001
    Obozavam etericna ulja,opsjednuta sam razo raznim mirisima.To me cini nekako potpuno sretnom.Volim da mi stan uvjek mirisi...Bas bih bila presretna kada bih osvojila ulje...U naprijed hvala!:)
  • Default avatar -
    grandfunk
    Onaj tko nije nek zakorači u svijet eteričnih ulja u kojem se raznoraznim kombinacijama može poboljšati kvaliteta života. Bilo da isprobate mješavine u ugodnim masažama, paljenjem aroma svijetiljke u dnevnoj sobi, kapanjem ulja na prirodne materijale u spavaćaj sobi ili …prikaži još!
  • Default avatar -
    Antonija14
    Uživam u eteričnim uljima i ne mogu zamisliti da ne upalim aroma lampu čim dođem s posla. Obožavam miris naranče i metvice, kao i ylang-ylang. Volim uvijek kombinirati dvije vrste i nekako mi se čini da uvijek pogodim super kombinaciju. …prikaži još!
  • Avatar angela52
    angela52
    Moja pokojna mama uvijek se bojala da ću biti osjetljiva kao i ona. Muče me mnoge zdravstvene tegobe. Tek kada sam otkrila svijet eteričnih ulja moje su se tegobe bitno smanjile. Tijelo mi je zdravije, a misli sretnije. Želim o …prikaži još!
  • Default avatar -
    vagoda
    Obožavam eterična ulja,čak sam se upustila u improviziranu prozvodnju eteričnih ulja nevena,lavande i gospine trave,ali naravno voljela bih znati malo više o tome.Prije spavanja upalim aroma lampicu sa lavandom.Moram priznat da su se moje česte i jake glavobolje smanjile trostruko,gotovo …prikaži još!
  • Default avatar -
    Andrija
    Imam jako dobra iskustva sa eteričnim uljima. Koristim ih u aroma lampicama na poslu, kako bih više uživala u radnom danu. Koristim ih kod kuće, isto u aroma lampici, ali i kada imam prehladu, nakapljem na maramicu malo eukaliptusa, pa …prikaži još!
  • Default avatar -
    tom8jerry
    timijan i kajeput po kap nakapamo na maramicu i stavimo u sobu,lakše se diše :) a teta u ljekarni nam je pomješala u bademovom ulju par kapi,timijana,kajeputa i čajevca da možemo djetetu mazati na prsa i leđa ako kašlje
  • Default avatar -
    Lily016
    Obozavam etericna ulja i ljekovita bilja. npr. Eukaliptus ulje mi je pomoglo kod razlicitih tegoba,a kod kuce imam uvijek Jasminovo ulje u lampici .dali netko zna gdje ima Arganovo ulje za kupit?
  • Default avatar -
    melismed
    Ima li nešto bolje za sklad osijećaja i divnog MIRISA na koži od eteričnih ulja.Ja eterična ulja koristim za izradu krema i mogu vam reci da su odlicne,nema takve kreme koja moze toliko pomoci kao etericn oulje ruzmarina,kamfora ili mandarine …prikaži još!
  • Default avatar -
    anitaa124
    Etericno ulje pomaze. Meni je najdraze ulje mente, koje me smiri nakon teska dana, uhvatim se bocice, kapnem kapi i miris mente ocisti zrak i odvede me u toplije vrijeme, u proljece i onda meditiram. Nema boljeg od mirisa etericna …prikaži još!
  • Avatar gregori
    gregori
    Volim eterična ulja zbog njihove lijekovitosti i prekrasnog mirisa. Ne znam puno o njima pa bih voljela pročitati ovu knjigu.
  • Default avatar -
    sbotica
    Ulja koristim u sve svrhe, a najviše volim natopiti komadić drvca (a ponekad i samo komadić vate) uljem od metvice ili ružmarina, ponekad samo ulje citronele, i to stavim u auto na policu kraj volana, opojni miris ispunjava auto, miriše …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.